Vrei ca EA să fie IUBITA ta? Nu mai face această greșeală

Este frumoasă, simplă și inteligentă, iar tu nu știi cum să o impresionezi? Nu te mai da în spectacol, asemenea femei caută bărbați care știu ce vor și care își pot arăta emoțiile. Femeile vor tipi care să fie pe acceași undă cu ele și care ar putea duce o discuție de suflet.

Iată câțiva pași care te vor ajuta să cucerești o femeie și să fie doar a ta:

Fii atent la limbajul corpului

Bărbații pot să seducă orice femeie fără ca să spună măcar un cuvânt. Pentru a atrage o femeie nu este nevoie de cuvinte, dar trebuie să o faci prin limbajul trupului. Pentru ai capta atenția concentrează-te asupra corpului, personalității și logicii tale raționale. Cele mai puternice emoții pe care le poți transmis unei femei este cu ajutorul corpului tău. Dacă vrei ca o fată să te sărute, atunci fă-i poftă ca ea singură să vrea să te atingă.

Ce fel de bărbat vor femeile

Diferența dintre femei și bărbați este foarte mare. Când un bărbat spune că o femeie este “fierbinte” el se referă la buze, forma șoldurilor, spatele drept și pielea moale, iar când o femeie spune că un bărbat este “fierbinte”, atunci ea se referă la comportamentul lui.

Un studiu efectuat recent arată că femeile care au privit imagini cu bărbați au evaluat atractivitatea lor foarte diferit, dar majoritatea din ele au dat nota 10 la cei care stăteau în picioare și emanău un aer de siguranță. 

Potrivit cercetătorilor, femeile trag atenția la semnalul pe care îl transmite un bărbat, dar nu cum arată. Femeile aleg un bărbat nu după statut, bani și mușchi, dar ele au nevoie de fapte concrete.