Top 10 cele mai frumoase destinații, recomandate de tânăra care a vizitat toate țările lumii

Cassandra De Pecol a devenit deținătoarea recordului Guinness Book. Ea este prima femeie care a vizitat fiecare stat suveran din lume (a cărui călătorie a fost documentată), primul american care vizitează fiecare țară din lume, cel mai tânăr american care a călătorit deja în toate țările la 27 de ani, și cea care a călătorit toate aceste state cel mai rapid.

Cassie avea 23 de ani când și-a început călătoria de pe insula Palau din Oceanul Pacific, în iulie 2015. După 18 luni și 26 de zile, ea a vizitat deja 196 de țări – aceasta este de două ori mai rapidă decât înregistrarea anterioară a cărții Guinness. Mai mult, călătoria lui Kassandra a fost plătită aproape complet de sponsori. Și dacă vrei să întrebi pe cineva unde să plece în vacanță, atunci doar Kassandra știe.

 Aici puteți vedea primele 10 cele mai bune locuri în opinia ei:

 10. SUA. Regiunea New England

Toamna în New England este ceva ce toată lumea ar trebui să vadă. Toți spun că acasă este acolo unde se află inima ta, iar cu cât călătorești mai mult, această zicală devine adevărată.

9. Costa Rica, America Centrală

Maimuțe, fructe proaspete, muzică bună și vulcani … mai trebuie ceva de spus?

8. Peru, America de Sud

Jungla Amazonului şi Machu Picchu – sunt locuri care trebuie cel puțin să le vezi odată în viață, de aceea merită să mergi acolo.

7. Tunisia, Africa de Nord

Este o nouă experiență interesantă în explorarea culturii nord-africane cu note din Orientul Mijlociu și o istorie arheologică imensă. M-a cucerit orașul Sidi Bou Said care se află la 20 km de capitală.

 6. Oman, Peninsula Arabică

Călătoria în deșert și munți te va face să cunoaști modul de viață a băștinașilor, care este complet diferit de al nostru.

5. Pakistan

Pentru a simți cu adevărat cultura brută și bucătăria asiatică, trebuie să mergi aici.

4. Vanuatu, Oceanul Pacific

Aici poți afla cum se face adevăratul proces al băuturii misterioase Kava, băutura alcoolică din ardei. Totodată, veți întâlni cei mai buni oameni.

3. Maldive

Aici veți vedea cea mai albastră apă și cele mai uimitoare plaje de nisip din lume.

2. Bhutan

Trebuie să mergi aici pentru a învăța etica unei vieți pașnice.

1. Mongolia

Pentru a te cufunda în viața sălbatică adevărată va trebui să călărești caii sălbatici.