Suflete sau relații karmice?! Care este diferența

Există, fără îndoială, oameni care au apărut în viața noastră întâmplător, dar nu putem înțelege de ce îi simțim atât de aproape și de ce aveam aceleași viziuni. Oare astfel de persoane sunt suflete-pereche sau karma este de vină?

Iată care este explicația atunci când ești cu o persoană suflet-pereche și dacă ai o relație karmică:

Suflet pereche

De multe ori ai senzația că persoana de alături este pe aceeași undă cu tine și parcă sunteți făcuți unul pentru altul, dar întrebarea este dacă va rămâne toată viața alături de tine sau este cineva trecător.

Sufletul-pereche este atunci când o persoană îți este plăcută, vrei să petreci mai mult timp alături de ea și te atrage atât fizic, cât și emoțional.

În viață, poți avea mulți parteneri, dar trebuie pur și simplu să fii pregătit și să ai răbdare. Întâlnirea sufletului-pereche este mai mult decât o întâlnire karmică pentru că sufletele pereche sunt compatibile, se ajută, se completează și se susțin reciproc.

Relații karmice

Relația karmică poate fi cu oricare persoană, pentru că o întâlnire karmică este o întâlnire a sufletelor. Poți fi cu o persoană într-o relație karmică din cauza că vă leagă ceva din trecut. De obicei, te poate lega o anumită problemă, poate trebuie să învățați împreună o lecție sau poate trebuie să încheiați o etapă a vieții.

De obicei, relațiile karmice nu durează mult. Karma este un contract care leagă cele două suflete. De obicei, după ce o relație karmică ia sfîrșit, fiecare partener își urmează propria cale în viață, iar respectul și admirația rămân.