SFAT UTIL! 5 produse care pot fi consumate noaptea fără a-ți afecta silueta

Majoritatea oamenilor au o dorință – să bea ceai seara târziu. Și cum ceaiul nu trece de unul singur, neapărat se găsește și ceva de ronțăit. Dar consumul carbohidraților înainte de culcare poate duce la exces de greutate. Oamenii de știință însă au aflat că există 5 produse pe care le poți mânca noaptea și nu îți vor face niciun rău.

Ciocolata neagră

Ciocolata neagră nu-ți va aduce cm în plus, dacă o vei consuma cu moderație, chiar și noaptea. La urma urmei, există o diferență uriașă între ciocolata dulce și ciocolata neagră, care conține o cantitate minimă de zahăr și scade nivelul colesterolului în sânge.

Supa

Pare surprinzător, dar supa poate fi consumată noaptea, excepție fac supa cu linte sau mazăre. Orice lichide calde calmează corpul și nu adaugă kilograme în plus.

Migdalele

Îți poți permite să mănânci înainte de a te culca o mână de migdale. Potrivit cercetărilor efectuate de oamenii de știință, migdalele, consumate nu în exces, nu afectează creșterea în greutate.

Semințele de dovleac

Dacă dorești ceva de ronțăit seara, cum ar fi chipsuri sau biscuiți, atunci mănâncă semințe de dovleac. Ele nu se vor transforma în grăsimi și te vor ajuta să dormi mai bine, deoarece conțin mult magneziu.

Image result for seminte de dovleac

Orezul

Orezul ajută la scăderea insomniei, accelerează producția de hormoni sănătoși și nu îți adaugă kilograme.


De asemenea, recomandat este ca în momentul în care simți că ți-e foame, bea mai întâi un pahar cu apă. Dacă după aceasta tot persistă senzația de foame, atunci mănâncă – liniștit, moderat și echilibrat. Poți încerca și o ceașcă de ceai cu ghimbir. Face minuni atât pentru siluetă, cât și pentru sănătate.

Vise bune și o siluetă de invidiat îți doresc!