Nu trebuie să le ratezi! Top 24 CELE MAI AȘTEPTATE FILME ale anului 2020

Anul 2020 vine cu cele mai tari filme, iar aceste 25 de pelicule sunt cele mai așteptate. Iată care sunt și când vor avea loc lansările!

Bad Boys for Life este a treia serie a filmului Bad Boys. Este povestea unor băieți care vor cunoaște lumea întunecată a unui cartel de droguri din Miami. Actorii principali sunt Will Smith și Martin Lawrence.
2.Birds of Prey (7 februarie)

Margot Robbie joacă rolul lui Harley Quinn.  În film, aceasta va proteja o tânără în pericol de lordul criminal al Măștii Negre.

3. Sonic the Hedgehog (14 februarie)

Sonic the Hedgehog va fi lansat luna viitoare după ce data lansării a fost întinsă până în 2020 și au fost cheltuiți 5 milioane de dolari.

4. Legally Blonde 3 (14 februarie)

Ce tratament poate fi mai bun de Ziua Îndrăgostiților decât unul puțin pufos? Nu trebuie să știi mai mult decât faptul că Reese Witherspoon va fi eroina filmului și că probabil va posta mai multe videoclipuri pe Instagram.

5. Onward (6 martie)

Tom Holland și Chris Pratt sunt doi frați elfini care trăiesc într-o lume contemporană populată de creaturi magice.

6. Disney’s Mulan (27 martie)

Copiii anilor ’90 adoră filmul de animație Disney despre tânăra care a luptat în armata chineză pentru a-și apăra familia. Această generație de copii vor primi o versiune live-action, cu Yifei Liu în rolul lui Mulan.

7. The New Mutants (3 aprilie)

Acum, când Maisie Williams a trecut din lumea Game of Thrones, este liberă să exploreze și altele. În The New Mutants, Williams se alătură distribuției regizate de Josh Boone ca un mutant adolescent, care este închis într-o unitate care încearcă să înțeleagă cine este și ce poate face cu puterile sale.

8. No Time To Die (8 aprilie)

Daniel Craig se va întoarce în cea de-a cincea și, probabil, finalul său tur, ca legendarul spion James Bond. Regizat de Cary Fukunaga, acesta promite deja un act final destul de incredibil pentru Craig 007, câștigătorul premiului Oscar.

9. Black Widow (1 mai)

În acest film va juca actrița Scarlett Johansson care este Natasha Romanova și Avenger cunoscută sub numele de Black Widow.

10. The Personal History of David Copperfield

În acest film va juca Armando Ianucci, Tilda Swinton, Hugh Laurie și Ben Whishaw.

11. Baarbie (8 mai)

Păpușa Barbie apare din nou pe marele ecrane într-un proiect realizat de Greta Gerwig și Noah Baumbach. Se știe puține despre film, dar cu Margot Robbie ca vedetă, ne așteptăm la lucruri grozave.

12. Fast and the Furious 9 (22 mai)

Aici probabil nu are nimeni nevoie de comentarii pentru că este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2020.

13. Artemis Fowl (29 mai)

Filmul este regizat de Kenneth Branagh, bazat pe romanul lui Eoin Colfer, și vor juca actorii Josh Gad și Judi Dench.

14. Wonder Woman 1984 (5 iunie)

Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright și Kristen Wiig apar în a doua serie a Wonder Woman. Patty Jenkins este regizorizorul filmului.

15. Candyman (12 iunie)

Este un film de groază clasic despre fiul ucis al unui sclav care bântuie cartierul în care se aflau cândva proiectele de locuințe din Chicago. Deși complotul acestei secvențe rămâne necunoscut, așteptăm ceva inteligent.

16. Soul (19 iunie)

Cea de-a doua caracteristică a anului, Pixar îl are pe Jamie Foxx ca profesor de școală medie iubitoar de jazz, care, într-un accident ciudat, este separat de corpul său pământesc și transportat la un centru de pregătire pentru sufletele care așteaptă repartizarea copiilor nou-născuți. 

17.  In The Heights (26 iunie)

Primul succes de pe Broadway al lui Lin-Manuel Miranda vine pe marele ecran. Premiera este foarte așteptată de fani.

18. Ghostbusters 2020 (10 iulie)

În 2020, Ghostbusters îi aduce pe marele ecrane pe actorii Paul Rudd, Sigourney Weaver, Dan Aykroyd și alții.

19. Tenet (17 iulie)

Cele mai așteptate noutăți ale lui Christopher Nolan sunt la fel de neclintite și criptice ca întotdeauna, jucându-l pe John David Washington ca un fel de spion internațional care poate merge înainte și înapoi în timp.

20. Morbius (31 iulie)

După succesul lui Joker, Jared Leto se va întoarce ca încă un răufăcător de benzi desenate, în următorul film Morbius. Michael Morbius este un biolog care se transformă accidental într-un vampir, pornind în universul Spider-Man ca un ticălos înainte de a deveni ceva anti-erou.

21. The King’s Man (18 septembrie)

Actrița principală a filmului este Ralph Fiennes. Pelicula pare a fi una promițătoare așa că așteptăm mai multe detalii. 

22. Witches (9 octombrie)

Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci și Chris Rock sunt principalii actori. Filmul este  bazat pe popularul roman Roald Dahl despre un băiat care se transformă în șoarece.

23. Death on the Nile (9 octombrie)

Kenneth Branagh se întoarce în rolul lui Hercule Poirot, filmul bazat pe cartea scriitoarei Agatha Christie, în Moartea pe Nil.

24. Dune (18 decembrie)

Filmul este bezat pe epopeeia științifică a lui Frank Herbert despre luptele interstelare ale puterii pentru control. În rolul principal este Timothee Chalamet, alături de Paul Atreides,  Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Jason Momoa, Javier Bardem și Zendaya.