Nu-i permite să te folosească! 9 trucuri care te ajută să-l ai la picioarele tale

Dacă ai observat în ultimul timp că băiatul pe care îl placi a încercat să te folosească, atunci ajunge să mai faci lucruri prin care contribui la atitudinea asta față de tine. Spune STOP acestui comportament și vei observa că se va schimba radical povestea voastră de iubire.

Iată 9 lucruri pe care trebuie să le faci pentru ai arăta că nu ești indiferentă de această relație și că ceri mai mult.

1. Nu mai răspunde noaptea la telefon 

Dacă te trezești la două dimineața pentru că te-a trezit un mesaj și deja știi că scrie: “Bună, ce faci?”, atunci nu-i mai da importanță. Da, el te ține doar pentru sex! Destul! Ignorăl din viața ta, iar dacă va vrea să fie cu tine își va schimba atitudinea.

2. Nu dormi cu el

Poate sună puțin banal, dar cu adevărat acest lucru este important. Nu face sex cu el până nu-i cunoști intențiile. Arătai că ai granițe și limite. Dacă va vrea cu adevărat să doarmă alături de tine, atunci va trebui să se întâlnească oficial.

3. Nu te lăsa păcălită de trucurile sale de cuceritor

Dacă pare cool, interesant și misterios … Ei bine, ar trebui să fugi cât mai departe de el. Acestea sunt niște tehnici prin care încearcă să te facă să te topești după el. Scopul lui este doar să te folosească.

4. Nu mai fi atât de accesibilă

Dacă ești mereu disponibilă și la cheremul lui, riști să devii un obiect ieftin pentru el. Acest lucru îi spune că nu ar trebui să încerce o relație de dragul tău. Drept urmare, vei simți că ai fost folosită chiar de la bun început. Aratăi contrariu, iar dacă va vrea să fie cu adevărat alături de tine atunci va fi gata să facă un efort de dragul tău.

5. Nu lăsa emoțiile să ascundă adevărul

Crezi că ai început să simți fluturii în stomac, dar totuși ți se pare că are nevoie de tine doar pentru sex? Știi ce? Ai dreptate. Dacă simți asta, atunci așa este. Acordă atenție intuiției tale și evaluează corect situația.

6. Lasă-l să afle de la bun început ce vrei

Nu este nimic rău în a spune direct și de la început că vrei o relație serioasă. După ce va cunoaște adevărul, el ori va fugi ori te va aprecia și va sta lângă tine toată viața.

7. Încetează să fii de acord cu planurile sale de ultimă clipă

Vrei să știi de ce vă întâlniți întotdeauna în ultima clipă și te lasă pe ultimul plan? Pentru că tu l-ai lăsat să o facă! Încetează să mai stai după el, de altfel riști să fii folosită și pusă pe ultimul loc.

8. Arată-i că ești ocupată și ai viața ta

Nu este atât de dificil, dar din păcate multe dintre noi uităm de viața noastră atunci când ne îndrăgostim. Nu îți face griji dacă crezi că va fi gelos pe prietenii tăi sau pe restul activităților tale. Dacă va vrea să fie cu tine, el te va înțelege că ești ocupată și va încerca să vă programați întâlnirile.

9. Nu mai fi drăguță tot timpul

Nu trebuie să fii de acord cu el la tot ce se întâmplă. Aratăi că ai personalitate și ai propriile păreri, iar asta îl va impresiona și va fi îndrăgostit lulea de tine.