Mici trucuri care te vor ajuta să SLĂBEȘTI până la 5 kilograme într-o săptămână

Vrei să pierzi rapid 5 kilograme până weekendul viitor? Fii atent și nu face această prostie. Teoretic este posibil acest lucru, dar trebuie să știi cu cât mai repede dai câteva kilograme jos, după vei pune dublu.

Dacă vrei cu adevărat să slăbești alege această variantă sănătoasă chiar dacă vei vedea rezultatul un pic mai târziu.

1. Alege calitate, dar nu cantitate

Dacă cheltui mai multe calorii decât adaugi, atunci ar trebui să slăbești. Odată ce te vei concentra pe numărul de calorii vei începe să pui accent pe calitatea mâncării, și vei începe să fii atentă la tot ce este legat de nutriție.

2. Urmărește dieta

Încearcă să-ți descarci o aplicație pentru slăbit și indică tot ce mănânci, iar în așa mod vei vedea zilnic cât consumi și dacă va mai trebui ceva de redus. Potrivit dietologilor, aplicațiile te va ajută să duci un mod de viață sănătos.

3. Concentrează-te pe ierburi

Potrivit unor studii efectuate de medicii americani, cei care includ în dieta lor mai multe frunze de salate, fructe și legume au parte de rezultate uimitoare. Medicii susțin că ierburile conțin fibre, iar acestea permit să încetinească procesul de digestie și te ține sătul mai mult timp.

4. Optează pentru carbohidrați

Alimentele care conțin carbohidrați precum legumele verzi, majoritatea fructelor, morcovii, năutul, lintea și cereale pentru micul dejun, ajută ca metabolismul să funcționeze într-un ritm mai consistent, ceea ce poate ajuta la pierderea în greutate.

5. Mănâncă alimente în porții mici

Începe să renunți la porțiile mari și încearcă să-ți comanzi produse care sunt mai mici în cantitate. Specialiștii susțin că porțiile mici te vor scăpa de viciul de a mânca mult și de a umple farfuria.

6. Nu sări peste mese

Mâncatul regulat la un anumit interval de timp va face ca corpul tău să se diprindă cu o alimentație corectă. Dacă vei mânca la un interval regulat atunci nu îți va fi foame așa de des și organismul tău nu se va mai stresa că nu a primit toată ziua mâncare.

7. Obține proteine din grăsimi naturale

Renunță la mâncarea grasă precum iaurt, carne de porc și burger. Învață să te alimentezi sănătos și obține toate grăsimile din alte alimente precum carnea albă, pește și produse lactate cu procentaj scăzut de grăsimi.

8. Combină proteinele cu dulciurile

Ca să obții proteine nu este neapărat să mănânci ciocolată, chifle și biscuiți. Este timpul să cumperi batoane proteice sau ciocolată neagră fără careva adaosuri. Da, ai citit bine, nu este neapărat să renunți la dulce dacă ții o dietă.

9. Optează pentru carbohidrați cu fibre mai mari

Încearcă să renunți la pâinea albă și să incluzi în alimentația ta pâinea neagră. Totodată, dacă îți vine pofta de ceva dulce atunci înlocuiește bomboanele cu fructe.

10. Bea mai multă apă

Medicii recomandă ca fiecare adult să bea pe zi în jur de  2 litri de apă. Trebuie să știi că apa te ajută să-și potolești foamea și ajută la curățarea organismului.
11. Dormi cu 30 de minute mai mult
Nu uita că cu cât dormi mai mult, cu atât mai puțin mănânci. Potrivit specialiștilor, somnul este un remediu foarte bun pentru a păcăli foamea și face ca creierul să se simtă mai odihnit.
12. Fă exerciții, dar nu excesiv
Sportul și efortul fizic ajută la pierderea kilogramelor. Este recomandat ca toate persoanele, inclusiv și cele care nu țin o dietă să facă cât mai multă mișcare. Nu uita că mișcarea este viață.
13. Fă sex
Da, sexul te va ajuta să dai câteva calorii jos. Cu cât mai energic vei fi în pat cu atât mai multe șanse ai ca să scapi de kilograme. Și totuși, nu crede că doar cu ajutorul sexului poți slăbi foarte mult.