Învață-i secretele! 8 prostii pe care le fac bărbații atunci când se îndrăgostesc

Îți mai amintești că atunci când eram copii, băieții ne împingeau sau ne trăgeau de cosițe? Atunci nu ai știut de ce, iar acum ai înțeles că acesta era modul lor de a se exprima. Ei bine, băieții au crescut, dar nimic nu s-a schimbat în comportamentul lor.
Când un bărbat se îndrăgostește, începe să facă prostii fără să-și dea seama. Câteodată el vrea să te impresioneze, dar până la urmă se face de  rușine.

De exemplu:

1. Se laudă cu câte femei a avut

Băieții sunt cu adevărat mândri de câte femei au avut, în special în pat. Și da, ei cred că merită să se laude la o fată pe care o place.
Astfel, bărbații se gândesc că vei crede despre el că poate să aibă orice femeie, iar tu te vei simți specială că ești cu el.

2. Nu încetează să vorbească despre el

Asta înseamnă că el retrăiește că nu îl vei plăcea și de aceea consideră că trebuie să îți zică toată biografia sa cât mai repede.

3. El încearcă să-și demonstreze bărbăția

Mai mulți bărbați consideră că aceasta este singura modalitate prin care poți atrage o femeie. Ei atrag atenția la bărbăției, considerând că așa arată mai atrăgători, dar în realitate arată ca niște adolescenți.

4. Devin foarte “sexy”.

Dacă exciți un bărbat, atunci el nu va putea vorbi despre nimic altceva. El va căuta un motiv pentru a te atinge și a umbla din urma ta. Unii bărbați pot chiar să-și arate abilitățile în pat.

5. Nu încetează să vorbească

Când un bărbat devine nervos alături de tine, el ori începe a discuta despre sine sau începe a povesti despre toate.

6. Sau din contra este tăcut

Când un bărbat se îndrăgostește lui îi ia mult timp să se gândească ce să spună și își face mai multe monologuri în cap. Dar când o întâlnelște în realitate, el se blochează și nu zice nimic de frică ca să nu greșească ceva.

7. El se prezintă drept un “intelectual tâmpit”.

Unii tipi cred că fetele sunt atrași de intelectuali și încearcă să joace acest rol. În final aceștia nu au abilitățile necesare și apar în fața unei femei ca niște tâmpiți.

8. Încearcă să se autocritice

Când un bărbat este înnebunit de o fată, el poate fi puțin nesigur pe el însuși. Aceștia uneori încep să o facă pe victima astfel încât să-ți fie milă de el. Din păcate, ei nu știu că femeilor nu le place așa tip de bărbați.