HOROSCOP: Zodiile care se tem de angajamente ca de foc

Crezi că ți-ai găsit jumătatea, dar de fapt îți dai seama că el nu se atârnă atât de bine față de relația voastă. El poate se teme de obligații sau încearcă să te înșele atunci când apare monotomia în relație.

Iată 5 semne zodiacale care se tem de angajamente:

Berbec

Berbecii nu că se tem să de relații lungi și serioase, problema lor este că nu pot fi fideli unui singur partener. Berbecii sunt pasionali, sexy și impulsivi. Ei au puțină răbdare mai ales când vine vorba de ceea ce își doresc. El vrea să fie aici și acum, iar tu nu poți face nimic în acest sens. În plus, acest semn de foc este mereu în căutare de emoții și cuceritor.

Gemeni

Acești nativi sunt cei mai vicleni  semne zodiacale. Își schimbă identitățile precum mănușile și sunt destul de instabili, prin urmare nu pot suporta obligația. Dar acest lucru nu înseamnă că nu vor flirta cu tine. Gemenii adoră conversațiile bune de aceea aveți grijă să-și păstreze curiozitatea. În momentul în care gemenii simt intensitatea emoțiilor, vor fugi de la tine. Aduâi aminte cât de nehotărâți sunt Gemenii și îți vei da ceea seama că asta îi poate determina să se mute de la un partener la altul.

Balanța

Mulți cred că cei din zodia Balanță sunt maeștrii în relații, dar adevărul este că acest semn de aer este în căutare eternă pentru a doua jumătate, în căutarea unui echilibru de care îi lipsește. La un moment dat, Balanța este iubitoare cu tine, iar la altul, ei te pot ignora. De fapt, Balanța este indecisă, ceea ce le dăunează perspectivelor de viață și potențialelor relații romantice.

Săgetător

Săgetătorul are întotdeauna unde și la cine să se ducă, pentru că în lume există atât de multe locuri neexplorate și oameni noi de întâlnit, astfel încât obligațiile îl pot îngrozi. Săgetătorul nu poate să-și asume un angajament, fără să mai vorbim de a fie credincioși. Gestionat de un Jupiter, acest semn înflăcărat vrea totul și toată lumea în număr uriaș. De la dans și călătorie la drumeție și găsirea sensului vieții. Principalul obiectiv al Săgetătorului este să încerce lumea cu puterea sa – cu sau fără un partener. El respectă filosofia “Noi trăim doar o singură dată” și încearcă să experimenteze toate plăcerile pe care i le oferă viața.

Vărsător

Convențiile, inclusiv monogamia tradițională, sunt străine de Vărsător. Iubirea este iubire, dar prietenia este mai presus de toate. Ca și Gemenii, Vărsătorul preferă relațiile simple fără obligații, pentru că își prețuiește independența și libertatea. Nu că Vărsătorul este lipsit de emoții, dar el știe doar să le separe și să le înfrângă.