Ești singură? 7 greșeli de ce încă nu ai încă un iubit

1. Tu nu faci niciodată primul pas

Îl poți privi, poți să-i zâmbești, îi urmărești povestea pe Instagram și totul se rezumă doar la asta. Aceasta este versiunea ta de flirt. Din păcate acest lucru nu este suficient. Acest lucru nu este suficient ca să te evidențiezi în fața lui. Dacă doriști să te întâlniți cu cineva, ar trebui să-i spui mai clar că ești interesată de el.

2. Îți ascunzi sentimentele în mod intenționat

Nu scrii niciodată primul mesaj și nu comentezi selfie-urile lui. Tu nu-l chemi niciodată la plimbare pentru că îți faci griji că va înțelege că îți place. Ei bine, faci totul bine, pentru că probabil el crede că nu-l placi deloc. Probabil crede că nici măcar nu are o șansă cu tine, de aceea nu te sună niciodată.

3. Te grăbești

Când se uită la alta, crezi că s-a terminat. Crezi că este îndrăgostit de ea și nu ai nicio șansă. Crezi că îți pierzi timpul și nici nu îți dai ție o șansă.

4. Te agăți de oamenii greșiți

Te îndrăgostești de persoane nepotrivite și alergi după ei. Acorzi prea mult timp oamenilor greșiți, chiar și atunci când vedeți semne de alarmă. Îți lipsește șansa de a întâlni pe cineva care merită, deoarece ești încă obsedat de cineva cu care nu ai șanse.

6. Stai numai acasă

Nu vei întâlni niciodată un băiat bun dacă vei sta în casă pe canapea. Desigur, poți găsi pe cineva online, dar în final trebuie să ieși și să-l cunoști în realitate.

7. Ești prea îngrijorată de viața personală

Da, ar fi frumos să ai o relație puternică, dar cui îi pasă: ești singură sau nu? Poate că unii prieteni și rude pun presiune asupra ta, doar pentru că vor să te vadă fericită. Dacă tu vei fi fericită indifernt dacă ai pe cineva sau nu, ei nu vor mai zice nimic. Crede, cu cât mai puțin îți vei face griji pentru starea ta, cu atât mai ușor îți vei găsi mare iubire.