De ce se plâng soțiile pe soții lor? 7 greșeli pe care le fac bărbații în pat

Se știe că după câțiva ani de viață de familie, multe neveste încep să aibă „dureri de cap”. Psihologul Andrei Zberovsky a reușit să afle din practică ce este cu această boală formidabilă. Zeci de femei intervievate nu au ezitat să explice de ce și când nu-și doresc soții …

1. Soțul neagă inițiativa

Jocurile de dragoste apar doar atunci când soțul are dispoziție, dar când soția vrea el de obicei refuză și zice că este ocupat sau obosit. În timp, acest stil de comportament devine un obicei, iar intimitatea apare doar la cererea soțului ei. Mai mult, în tot acest timp, bărbatul crede că soția s-a transformat în una rece și brutală.

2. Soțul nu se gândește decât la plăcerea lui

Nu este prea preocupat de orgasmele soției sale și adoarme imediat, atingând un vârf al plăcerii. Nici măcar nu vrea să continue să-i ofere atenție și plăcere partenerei sale. Soții nu se gândesc nicio dată la plăcerile ei și nu se complică cu un vibrator sau altă soluție.

3. Nu există preludiu

Foarte multe familii s-au rupt deja pe acest preludiu și încă urmează multe care nu vor mai face aceasta. După căsnicie, sexul se face în două-cinci minute, și așa zi de zi. Treptat, aceste minute se dezvoltă în mișcări lipsite de sens cu gândul „ar fi mai bine dacă aș spăla vasele”.

4. Tandrețea numai în imaginație

Foarte multe soții se plâng de bărbații care nu sunt capabili să-și treacă interdicțiile interne pentru a-și face fericită femeia iubită. Nu este „bărbătesc”, așa consideră când ar trebui să încerce ceva mai mult.

5. Sexul ca instrument de șantaj

Se dovedește că nu numai femeile, dar și bărbați păcătuiesc. Cei norocoși care au obținut o soție caldă și temperamentală, în loc să se lovească la urechi cu obrajii fericirii, încep să manipuleze intimitatea, să pedepsească sau să ademenească soția. Bărbații trebuie să se gândească pentru că consecințele nu vor fi cele mai plăcute.

6. Critică aspectul

Sâni agățați, talie imperfectă, burta mare și lipsă de machiaj … Chiar daca observi astfel de nuanțe, este mai bine sa le ții departe de tine dacă nu intenționezi să închei imediat relația. Cel puțin, a considera că o astfel de critică va avantaja viața voastră sexuală este o prostie. Dacă la început nu merge, atunci după asta va dispărea adesea cu totul.

7. Neglijarea regulilor de igienă, neatenția la lenjerie și haine, mirosurile și sănătatea orală pot anula și cea mai puternică atracție. Și dacă femeile își neglijează cumva aspectul sub jugul standardelor sociale, atunci bărbații adesea uită de ele complet.

Acestea sunt motivele pentru care, potrivit afirmațiilor, “3 din 4 femei sunt reci ca peștele”.