Dacă face asta, la sigur TE ÎNȘEALĂ! 17 lucruri la care trebuie să tragi atenția

Conceptul de adulter este diferit pentru toată lumea. Pentru unii, se limitează la relații sexuale cu o altă persoană, în timp ce pentru alții este chiar și un zâmbet pentru o chelneriță. Dar trădarea emoțională duce, de fapt, la o trădare fizică.

Iată 17 semne care te vor convinge că te înșeală:

1. El spune mai multe detalii prietenelor decât ție

Desigur că el ar trebui să aibă prieteni lui, dar dacă are încredere mai mult în ei decât în tine, atunci aceasta este o trădare emoțională. Dacă iubitul tău alege să vorbească cu alte femei, dar nu cu tine, atunci acest lucru trebuie să te pună pe gânduri.

2. El comunică cu persoanele cu care ție nu-ți place și el știe acest lucru

Cel mai probabil este o femeie pentru care are sentimente speciale sau poate ea este o persoană care vă creează probleme în relație. În orice caz, dacă prietenul tău comunică cu o astfel de persoană, chiar dacă știe că tu ești împotrivă, atunci el te înșeală.

3. Salvează numere de telefon sub nume “false”

Prietenul tău se află într-o altă cameră când sună telefonu? Vezi că sună un nume de bărbat, dar când răspunde auziți o voce feminină? Chiar dacă s-ar putea să nu te înșele cu ea, el oricum încearcă deja să îți ascundă ceva. Acest lucru este lipsit de respect indiferent de motiv.

4. Închide toate fișierele când intră în cameră

El are dreptul la intimitate, dar nu ar trebui să se comporte ca și cum ar ascunde ceva de tine. Mai ales dacă își închide corespondența cu cineva.

5. Prietenii lui nu știu că vă întâlniți

Ar trebui să fii cu cineva care este mândru de tine și de relația voastră. Și dacă afli că nici nu a spus nimănui despre tine, acest lucru este ciudat. Poate că nu are o altă femeie în minte, dar este clar că nu este sigur că vrea să fie cu tine.

6. Flirtează online cu alte femei

Dacă observi mai multe comentarii de la alte femei pe pagina sa de Facebook și nici nu pomenește de existența ta, ar trebui să te îngrijoreze. Situația este și mai rea dacă le răspunde în aceeași ordine de idei.

7. El este constant la telefon

Dacă petrece mai mult timp pe telefon în momentul în care ar trebui să fiți împreună sau să vă acordați reciproc atenție, este un lucru rău. Să știi că acest lucru este lipsit de respect și aceasta este o problemă, pentru că acordă mai multă atenție altora decât ție.

8. Vorbește foarte mult cu fosta

Poate că nu ești împotriva ei, dar este ciudat dacă ea este permanent prezentă în viața voastră. Dacă prietenia lor interferează cu relația voastră, este greșit.

9. Încearcă să te facă geloasă

Poate vrea să te facă să simți că ești o norocosă să fii cu el. Dar această tactică este una greșită. El folosește în mod deliberat alte femei pentru a te face să te simți nesigură pe relația voastră.

10. El face ceea ce îți place ție, dar cu alte persoane

Merge la plimbare cu bicicleta împreună cu prietenii lui și nu îți zice ție chiar dacă știe că aceasta este ocupația ta preferată?  Acest lucru înseamnă că nu-i pasă de tine și nu ești o prioritate pentru el.

11. Poveștile sale nu sunt reale

Îl întrebi ce a făcut în weekend, dar nu poate să-ți dea un răspuns direct?  Săptămâna trecută ți-a spus că se va întâlni cu un prieten, iar acum spune că stă acasă? Când simți că prietenul tău te minte, ar trebui să fii foarte atentă la comportamentul lui. Acest lucru nu înseamnă că el te înșeală, dar un astfel de comportament poate duce la acest lucru.

12. Nu vrea să facă publică relația voastră online

De ce? Îți spune că nu vede nevoia de a arăta lumii iubirea voastră? Aceasta nu este cea mai bună justificare. Gândește-te că atunci când iubești vrei să arăți tuturor că ești fericit și vrei să împărtăși starea ta.  Atunci oare de ce nu vrea?

13. El “uită” să-și șteargă pagina de pe un site de întâlnire

I-ai zis demult să-și șteargă pagina, dar el se face că a uitat? Poate nu folosește acest site demult, dar totuși mai lasă o ieșire de urgență.

14. El spune că este foarte ocupat, dar apoi se întâlnește cu ceilalți

Sau vezi că el continuă să stea online, comentează și apreciază postările altor persoane.

15. Dispare tot weekendul și ignoră mesajele tale

Când iubitul tău dispare și nu răspunde timp de câteva zile, este logic să crezi că ceva nu este în regulă. Dacă nu îți respectă sentimentele și se comportă într-un mod neadecvat, atunci acest lucru poate prezenta o problemă mai gravă.

16. El își pune taguri, dar nu ți-a spus unde a plecat

Vezi lucruri și activități despre viața lui din postări, dar nu ți le spune personal? Deci nu ești principalul lucru pentru el, iar aceasta duce la depărtare emoțională.

17. El postează o mulțime de selfie-uri

Dacă se află într-o relație cu tine de ce ar posta atât de des poze frumoase? Răspunsul este că vrea atenția și altor femei.