Nu te mai ascunde! 9 motive pentru care TREBUIE să-ți iubești sânii mici

Tot mai des auzim de faptul că femeile cu sânii mici își doresc să aibă pieptul mai mare, dar de fapt avantajele sânilor mici sunt mult mai multe.

Iată care sunt motivele pentru care trebuie să îți iubești sânii tăi mici!

1. Te simți mai satisfăcută în pat

În ciuda faptului că modelele porno cu sâni mari te fac să crezi una, de fapt adevărul este că sânii tăi mici te vor face să te simți mult mai avantajos în pat. Oamenii de știință de la Universitatea din Viena au descoperit că sânii mici sunt mai sensibili la atingere cu 24 % față de sânii mari. Pieptul tău mic are mai puțină grăsime, iar asta înseamnă că ești cu mult mai stimulată sexual.

2. Poți purta orice sutien

Ai marele avantaj să te răsfeți cu orice model de sutien pe care îl dorești. Atletic, tricou, cupă, push-up sau chiar deloc în zilele care vrei să lenevești prin casă.

3. Nu ai nicio problemă cu hainele

Știi cum se simte o femeie atunci când nicio cămașă nu i se potrivește pe piept? Când mărimea hainelor este S, dar din cauza pieptului mare trebuie să aleagă M sau L? Nu, nu știi pentru că nu ai o astfel de problemă, iar pentru asta ar trebuie fii fericită.

4. Te ajută să pari mai tânără

Sânii mici devin un atu pentru orice femeie odată cu înaintarea în vârstă. Și totuși, treptat sânii mari se înmoaie și se lasă, iar sânii mici rămân mici.

5. Încă o dată – fără griji și fără probleme

În primul rând, sânii mici nu au prea multă greutate și grăsime ca să fie trași în jos. În al doilea rând, dacă nu vei purta sutien cel mai probabil nimeni nu va observa. Ultimele studii au demonstrat că și purtarea lenjerie de corp contribuie la apăsarea sânilor.

6. Ai o postură mai bună

Femeile cu sâni mari suferă cel mai des de dureri de spate și sunt mai tot timpul obosite, deoarece bustul lor voluminos pote ajunge să cântărească până la 10 kg.

7.  Bărbații bogați și deștepți sunt atrași de femeile cu piept mic

Cine poate fi atras de sânii mari? Potrivit psihologilor, bărbații săraci și persoanele superficiale sunt obsedați sexual de femeile cu sânii voluminoși, dar cei bogați și cu un IQ ridicat nu acordă prea multă atenție la acest lucru.

8. Ești într-o companie bună

Hai să fim sincere, femeile cu sâni mari sunt adesea “vedete” într-o companie doar pentru sânii lor spectaculoși, în schimb tu te vei simți liberă și comod.

9. Sânii mici îți protejează sănătatea

Potrivit medicilor, bolile și tumorile sunt mai ușor de depistat în timpul controalelor chirurgicale atunci când pieptul este mic.