Cum se filmează SCENELE INTIME din filme? Dezvăluiri din culise

Cineva doar se bucură de scenele picante dintr-un film, iar alții se întreabă mereu: cum se filmează totul? Iată răspunsul la cele mai fregvente întrebări!

Actorii chiar fac asta?

Deloc. Nici nu trebuie să se dezbrace înaintea unui obiectiv. Dacă regizorul se asigură că sexul trebuie să fie real, atunci este pur și simplu un regizor rău. În primul rând, există tehnologii moderne care ajută la dezbrăcarea” actorilor și la finalizarea a ceea de ce au nevoie. Puteți folosi lenjerie de mascare și diverse suprapuneri pe organele genitale. În al doilea rând, dacă vezi un actor sau o actriță dezbrăcată, acesta nu este întotdeauna corpul lor. În astfel de scene, artiști celebri folosesc adesea dubluri.

Actorilor le plac astfel de scene?

Aceasta nu este divertisment, dar o muncă grea. Chiar dacă Angelina Jolie sau Brad Pitt sunt alături de tine, există încă zeci de membri ai echipajului și consilieri în jurul lor care fac multă muncă.

Sunt actorii încântați în timpul unor astfel de scene?

Din nou, când există o mulțime de alți oameni în jurul tău, când filmezi de câteva ore la rând, când filmezi aceeași scenă de mai multe ori – atunci orice Viagra va înceta să funcționeze.

Câți oameni urmăresc în timp ce se filmează scenele intime?

De fapt, dacă actorii o doresc, atunci se pot limita la un regizor și un cameraman pentru a fi totul cât mai intim. Ei spun că scena intimă dintre Nicole Kidman și Tom Cruise din filmul Cu ochii mari”, regizorul Stanley Kubrick a filmat singur.

Cât de ortografice sunt scenele intime din scenarii?

La fel ca toți ceilalți. Și actorii discută activ și totul coordonează cu regizorul.

De cât timp este nevoie pentru a filma o scenă deschisă?

Este nevoie de foarte mult timp pentru că astfel de scene sunt filmate în mai multe părți și nu în orice moment actorii sunt dezbrăcați complet. Mai mult, la repetiții pot face totul în îmbrăcăminte.

Și chiar în “Game of Thrones” totul nu a fost real?

Dacă toate celelalte efecte speciale și dragoni ar părea realiste pentru tine, nu ar fi dificil pentru autori să realizeze scene realiste și intime, chiar dacă nu ar fi fost așa. Totul depinde de unghiul corect, de jocul actorilor și de profesionalismul întregii echipe.