Cum să nu-ți strici relația atunci când totul merge rău în pat

Cuplurile care au avut primul sex la cel mai înalt nivel ele nu trebuie sfătuite. Dar din păcate, nu toată lumea are prima perioadă fericită cu cinci orgasme, un partener fierbinte și un iubit generos.

De multe ori bărbații se grăbesc, iar femeile încă nu știu ce vor. Drept urmare, în loc de plăcere, intimitatea se dezvoltă într-o educație fizică banală, în cel mai bun caz. În cel mai rău caz, bărbatul poate avea o erecție eșuată și o femeie dezamăgită de dimensiunea și configurația penisului. În plus, sexul bun te poate face să zbori. Pentru a atinge orgasmul, ai nevoie de o dispoziție specială. Ce se întâmplă dacă nu reușești?

Începem cu ceea ce nu trebuie să faci:

– Te grăbești Acesta este poate cel mai grav lucru. Nu zic de cei care au satisfacție din plimbările sub lună și îmbrățișări, dar de cei care se uită la ceas și suspină la mesaje: va fi sex în curând? Dacă aceasta este atitudinea ta față de partenerul actual, mai bine ar fi să-ți găsești un alt partener. 

– Încerci să impresionezi. Nu trebuie să te arunci imediat cu trei mii de poziții pe o femeie, să o răsucești ca pe o păpușă de cauciuc și să încerci să repeți tot ce ai văzut în porno. Primul sex se referă mai mult la o cunoaștere atentă a partenerului.

– Ești tăcută și înduri În mare parte, femeile cel mai mult păcătuiesc. Nu le plac anumite acțiuni, dar le este frică să vorbească despre aceste lucruri. Sexul este responsabilitatea ambelor părți nu doar a unuia. Chiar dacă ești fată, majoritatea bărbaților nu sunt telepatici prin natură ca să știe ce anume vrei.

– Nu zbura din pat și trage pantalonii din mers și îți spune nemulțumirile. Acest lucru, este realizat mai des de bărbați, dar în ultimul timp și de femei. Motivul acestui comportament este simplu – apărarea psihologică este activată. Problema vine din cauza nemulțumirii după o partidă, iar de obicei bărbații dau vina că partenera este prea grasă, subțire, bătrână sau frigidă. Uneori, un bărbat simte dezgust și agresiune față de partenera sa și o face vinovată de orice. Dar scuzați-mă, de unde vine această nemulțumire?

Acum ce trebuie făcut, sau mai bine zis, ce rămâne de făcut dacă totul este atât de rău în pat?

– Spune-i pur și simplu cu bunăvoință partenerului tău ce se întâmplă cu tine. Este mai bine să utilizați formulări neutre, cum ar fi nu sunt gata sau nu funcționează etc. Este mai bine să subliniezi că partenerul este plăcut și atractiv pentru tine.

– Încercați treptat să ieșiți din acea stare când sexul este prost. Continuați să vă sărutați, spuneți cuvinte dulci și încercați să lungiți momentele de preludiu. În acest momente totul se îmbunătățește și veți fi mai împăcați.

– Chiar dacă nu vrei să-l vezi niciodată, comportă-te ca și cum această persoană va deveni colegul tău de birou peste 10 ani. Ar fi bine să lași loc de bună ziua. Nu că lumea este mult mai mică decât crezi.

– Într-un cuvânt, comportă-te cu o persoană ca și cum ar fi cineva drag, dar nu ca o jucărie sexuală care s-a rupt și nu îți mai oferă plăcere. O astfel de abordare, în cele din urmă, este mai benefică și mai ecologică pentru el și pentru tine. Până la urmă, a fi cu o persoană politicoasă nu înseamnă doar să mănânci cu cuțitul și furculița, dar și o educație în pat.