Cum să faci o FEMEIE să fie NEBUNĂ după tine? 6 pași mici, dar siguri!

Pe parcursul vieții vei întâlni mai multe femei cu care vei ieși sau pe care le vei avea în patul tău, dar într-o zi vei găsi o persoană pe care o vei vrea să o ai pentru totdeauna.  Iată 6 pași simpli cum să faci ca o femeie să fie nebună după tine:

1. Fă complimente despre calitățile ei

Femeile sunt obosite să tot audă că sunt frumoase și au corp sexy. Dacă ai un plan de cucerire cu această femeie este cazul să cauți frumusețea din sufletul ei. Toate femeile așteaptă ca bărbatul pe care îl place să fie altfel și să o aprecieze pentru ceea ce este, dar nu pentru cum arată.

2. Atenție la detalii

Femeile iubesc atenția și micile detalii. Dacă vrei să o cucerești fii mai atent la ce vorbește și cum vorbește. Dacă îți va zice că nu îi place un anumit local, dar tu o vei duce acolo, să știi că aici e punctul relației voastre. Surprinde-o cu gesturi, atingeri, cadouri simbolice și excursie la grădina zoologică. 

3. Fii curajos

Arată-i că te gândești la ea și acordă-i atenție. Încearcă să ai o atitudine familiară și să-i trimiți mesaje de genul„Hei, cum merge ziua ta?”  Dacă îți va răspunde că are o zi proastă ai putea să-i scrii „Respiră adânc.  Totul va fi bine. Vrei mai târziu  să bem ceva și să vorbim despre asta?”. Acest lucru nu numai că te va apropia de ea, dar îți va garanta și o întâlnire.  

4. Îmbracă-te corespunzător

Când mergi la o întâlnire îmbracă-te corespunzător și nu încerca să impresionez. Nu va fi nimeni încântat când va arăta la patru ace, iar tu vei apărea în pijama. Evită unele situații de acest gen și îmbracă-te corespunzător localului unde mergeți. 

5. Dezvoltă-ți pasiunile

Dacă femeia pe care o placi este interesată de ceva precum că este secretară, dar visează să fie artist, sau dacă credința ei este importantă și frecventează biserica în fiecare duminică, sau fitness-ul este foarte important și merge în fiecare zi la 5 dimineața, atunci trebuie să-ți îmbunătățești și tu pasiunile.  Dacă o vei pune să renunțate la aceste vise, cel mai  probabil ea va alege să renunțe la tine. Dă-ți seama de pasiunile tale și du-te după ea.

6. Fii vulnerabil

Nu este nevoie ca la prima întâlnire să te plângi de soarta ta pentru a o sensibiliza și să-ți poarte milă. Încearcă să o cucerești prin tandrețe, felul tău romantic de a fi și arată-ți sentimentele. O femeie nu are nevoie de contul tău bancar pentru că în ziua de astăzi femeile pot să câștige mult, dar ea are nevoie de susținere morală și un bărbat care să fie pe aceeași undă cu ea din punct de vedere emoțional.