Cum să devii propriul tău antrenor personal?! 5 metode pentru a-ți găsi motivația

Cu toții am fi fericiți dacă am avea servicii de antrenament personale și de slăbire de care se bucură celebritățile. Cine nu ar vrea să piardă în greutate și să aibă o echipă de experți în jurul său în fiecare zi? Ei bine, adevărul este că poți avea acces la acel tip de serviciu. Cu un pic de angajament, poți învăța cum să fii propriul tău antrenor.

Nu uita că tu îți știi și îți cunoști cel mai bine corpul, știi ce activități îți plac și ce preferi să mănânci. Cu un pic de muncă și de planificare poți să-ți creezi propriile antrenamente și regim alimentar.

Ca să devii propriul tău antrenor îți răpește din timp doar câteva ore, dar rambursarea va fi uriașă. Așa vei putea face tot ce-ți place pentru a te menține în formă și a pierde din kilograme.

Iată cinci pași care te vor ghida în acest proces:

Pune-ți un scop

Pentru a fi propriul tău antrenor personal pentru început trebuie să-ți definești clar obiectivele și modul în care vei acționa. Scrie pe hârtie planul tău pentru fiecare zi.

Revizuiește-ți dieta

Întotdeauna ai crezut că dacă vrei să slăbești trebuie să frecventezi sala, de fapt secretul este că trebuie să-ți schimbi dieta și să mănânci corect. Nu e neapărat să scoți careva produse preferate, trebuie doar să micșorezi porția.

Crează-ți planul de exerciții

Când îți faci un plan de exerciții trebuie să incluzi antrenamentele care îți fac plăcere să le faci și să nu fie grele. Dacă vei face aceste exerciții regulat atunci succesul este garantat.

Planifică-ți mesele și antrenamentele

Este foarte important să ai o oră stabilită pentru sport și pentru mâncare. Scrieți planul, inclusiv mesele, gustările și antrenamentele pentru toată săptămâna. Puneți planul într-un loc în care îl vei vedea în fiecare zi.

Motivează-te și nu renunța

De cele mai multe ori îți vei dori să renunți, dar nu uita că pentru a avea un corp sănătos trebuie să continui ceea ce ai început. Pentru a avea putere de caracter trebuie să nu te abați de la programul tău zilnic și să înveți să-ți cunoști corpul.