Ce tipuri de piercing se poartă în 2020? Vezi care sunt cele mai în vogă accesorii din acest an

Dacă te-ai plictisit de look-ul tău este deja timpul să faci o schimbare și să optezi pentru un piercing facial la modă. În anul 2020 a purta piercing nu mai este ceva taboo, dar deja un trend. Poți opta pentru un cercel în formă de inel, bold sau unul clasic.

Iată cele mai în vogă piercing-uri din acest an:

Nu trebuie să ai o limită când te gândești să-ți pui un inel. Optează pentru un piercing în ureche pentru că spațiul este gol și ai unde să înfrumusețezi.

Nu trebuie decât să știi că anatomia urechei este puțin diferită, dar dacă optezi să îți pui în formă de arcadă atunci la sigur ai purtea să atragi privirea celor din jur.

Contrar ce îți va zice mama sau sora, pircingurile din nas este pentru toată lumea. Practic, toate persoanele care și-au pus un cercel în nas, nimeni nu vrea să renunțe la el și sunt mega încântați. Specialiștii susțin că acesta este cel mai întrebat articol și este foarte practic.

Cu un astfel de accesoriu te vei simți în centrul atenției și te vei bucura de popularitate. Nu sta mult pe gânduri și apelează la un specialist adevărat care te va îndruma în alegerea ta.