Ajunge să te plângi pe trecut! Află de ce TREBUIE să o iei de la capăt

Nu se merită să te mai gândești la trecut, deoarece totul deja a trecut. Poate fi greu de acceptat, dar acesta este adevărul. Trebuie să știi că unele lucruri nu vor mai fi niciodată aceleași, indiferent de orice s-ar întâmpla. Oricum, nimeni nu mai poate întoarce timpul. Nu poți șterge tot ce s-a întâmplat. Ceea ce este făcut, deja s-a făcut.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, pentru că cu cât te gândești mai mult la ziua de ieri, cu atât mai puțin te gândești la ziua de mâine. Nu puteți schimba nimic în trecut, dar poți controla viitorul. Și merită deja să decizi cum vrei să îți fie viitorul.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, pentru că deja îl privești prin ochelari roz. Amintirile pe care le ai te mint. Te fac să crezi că trecutul era perfect, acolo unde totul era corect, deși să recunoaștem că au fost și momente proaste. Te doare lipsa oamenilor care îți lipsesc. Să știi că locurile care îți lipsesc nu au fost paradis. Nu că ți-ai fi amintit totul greșit, dar îți amintești numai ce a fost bun și frumos.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, pentru că deja tu nu mai ești aceeași. Tu crești în fiecare zi, te maturizezi și devii mai înțeleapt și deșteapt. Gândește-te că nu ar trebui să te oprești de la atingerea potențialului maxim. Nu ar trebui să stai pentru totdeauna într-un singur loc. Trebuie să îți permiteți să treci mai departe prin viață.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, deoarece unele persoane sunt temporare. Unii oameni sunt mai bine de lăsat în urmă. Unii oameni te rănesc și, prin urmare, nu mai merită să ocupe un loc în lumea ta. Nu ar trebui să păstrezi legătura cu ei. Trebuie să te îndepărtezi și să-i lași în trecut, iar trecutul să-l lași în pace.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, pentru că știi deja cum este. Și asumarea riscurilor este prea înfricoșătoare. Până la urma, nu știi niciodată ce se poate întâmpla când decizi asupra unei schimbări. S-ar putea să fii calm în zona ta de confort, dar, în realitate, te reține.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, pentru că zilele tale cele mai bune nu rămân în urmă. Ele sunt chiar în fața ta. Chiar dacă acum aveți o perioadă dificilă, veți supraviețui. Vei iubi din nou, vei experimenta și simți din nou fericirea. Vei deveni din nou singură.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, pentru că este important să trăiești aici și acum. Nu vă agățați de oamenii care vă lipsesc atât de mult încât să uiți să îi apreciați pe cei care sunt acum aproape de tine.

Nu se merită să te mai gândești la trecut, pentru că nu mai ești la fel cum ai fost ieri, prin urmare, nu trebuie să fii de acord cu același lucruri cu care ai fost în trecut. Trebuie să te străduiești pentru o viață mai bună și mai frumoasă pentru tine însuți. Trebuie să continuai să mergi înainte, pentru că a fi blocat într-un singur loc este periculos.