7 semne care arată că iubitul tău este toxic și te trage în jos

Într-o relație trebuie ambii să vă susțineți în perioadele grele ale vieții. Anume în așa momente poți înțelege cât de sănătoasă sau toxică este relația voastră. Trebuie să îți pui întrebarea cum te simți lângă el. Te motivează să reușești sau te împiedică să faci ceva?

Iată 7 semne care arată că bărbatul de lângă tine te trage în jos:

 1. De cele mai multe ori te simți rău

Deseori nu poți înțelege ce te deranjează și de ce te doare. Îți simți slăbit tot corpul. Îți pierzi concentrarea și dorința de a face ceva, mai ales ceea ce iubești. Prezența lui te epuizează fizic, dar nu poți recunoaște cauza reală.

2. Ai devenit foarte neliniștită

Nu ai fost niciodată așa, iar mai mereu ai fost întotdeauna pozitivă și zâmbitore. Dar acum te afli constant într-o stare de anxietate. Nimic nu duce spre bine și vrei mereu să stai acasă. Se pare că ți-ai pierdut încrederea în sine și nu o poți găsi.

3. Ai dificultăți în comunicare

Anterior, puteai găsi limbă comună chiar și cu un străin, dar acum îți este complet frică să începeți o conversație cu o altă persoană. Îți este frică să nu spui ceva greșit și nu crezi că poți fi interesată de ceva. Iar motivul este EL. Acea umbră constantă de îndoială este cea care te bântuie peste tot. 

4. Ai devenit foarte invidiosă

Relațiile ar trebui să fie un refugiu unde să fugi de toate problemele, dar din păcate nu poți fi calmă lângă el. Te uiți la alte cupluri și simți gelozia tuturor celor care par fericiți. Cum ai devenit atât de patetică?

5. Ești mereu lipsită de energie

Uneori te simți golă în interior. Nu ai forță și chiar cea mai simplă sarcină pare prea complicată pentru tine. Ți-a pierit dorința de a trăi!

6. Nu-ți poți aminti când ultima dată ai dormit bine

De multe ori nu poți adormi, sentimente neclare te chinui. Un partener toxic creează prea multă negativitate în apropiere ta, iar acest lucru îți afectează sănătatea.

7. Prietenii tăi nu te recunosc

Te înstrăinezi de ei, vă vedeți tot mai puțin și nu știi cum să-ți explici aceste sentimente.