7 secrete pe care bărbații le au față de femei și se simt incomod să le spună

Oricât de sinceră și deschisă nu ar fi relația voastră, întodeauna vor exista lucruri pe care le veți ascunde unul de celălalt. Bărbații care le este greu să-și exprime sentimentele întodeauna vor avea lucruri și secrete față de tine.

Iată care sunt motivele pentru care un bărbat va prefera să tacă:

1. Mai are nevoie de timp pentru el

El vrea să-și petreacă timpul singur cu treburile sale. De multe ori va fi jenat să îți povestească anumite lucruri sau are impresia că pe tine nu te va interesa anumite preocupări pe care le are. Trebuie să înțelegi că uneori bărbații au nevoie de timp pentru ei, prietenii lui sau anumite probleme legate de el. De obicei, bărbații introvertiți sunt cei care au nevoie de mai mult timp pentru dânșii.

2. Este important pentru el ca să te înțelegi cu prietenii lui

Dacă te iubește, nu îi va păsa care este părerea ta despre prietenii lui, dar tutuși el vrea ca voi să vă înțelegeți și să-i accepți și pe ei. Pentru el, părerea prietenilor lui contează, de aceea este important ca și tu să ai limbă comună cu ei.

3. El este nesigur

Unii bărbați pot părea destul de încrezători, dar și acești bărbați au complexe și temeri. Chiar dacă el știe că este macho, oricum el știe că este și o persoană imperfectă. Bărbații nu vor să pară slabi în fața persoanei iubite.

4. Sentimentele lui pot fi rănite

Chiar dacă el încearcă să arate că anumite lucruri nu îl deranjează, de fapt el este sensibil și poate fi ușor rănit. Pentru că societatea îl presează, el întodeauna are un aer și o apariție de curajos.

5. Te-a mințit și o va mai face

Toată lumea minte, chiar și un bărbat care indiferent cât de deschis și sincer nu ar părea că este într-o relație.  Chiar dacă te minte, asta nu înseamnă că el neapărat vrea să o facă special. Un bărbat te minte pentru că nu ar vrea să te rănească.

6. El este încă atras de alte femei

El este un bărbat, iar ei mereu vor fi atrași de frumusețea altor femei. Indiferent cât de mult nu te-ar iubi și de puternică nu ar fi relația voastră, el oricum va avea ochi și pentru celelalte. Trebuie să știi că aceasta este ceva normal, iar dacă începe să te înșele deja devine o problemă.

7. El vrea să te îmbraci și să te machiezi doar pentru el

Dacă te iubește cu adevărat, atunci lui nu-i pasă dacă ai extensii sau unghii făcute. Bărbaților nu le plac femeile care se gătesc exagerat, lor le plac femeile naturale, dar care se fac frumoase doar pentru ei.