6 trucuri psihologice pe care oamenii bogaţi le folosesc pentru a câştiga bani

Nu doar milioanele din conturile celor mai bogați oameni din lume separă elita de clasa mijlocie, dar modul unui om de a gândi diferit. Milionarul Steve Siebold a studiat timp de 25 de ani pe cei mai bogați oameni din lume și descoperit că nu dorința de a avea împiedică oamenii, dar lipsa credinței și capacității de a face un lucru.

Iată 6 trucuri pe care oamenii de succes le folosesc pentru a fi bogați:

1. Bogații spun că nu au lipsă de bani, chiar și atunci când nu au suficient

Oamenii bogați când au o idee grozavă pe care nu o pot finanța apelează la alți oameni pentru a-și continua proiectul. 

2. Oamenii bogați își stabilesc așteptările în mod rezonabil

Siebold susține că oamenii mari își stabilesc mai întâi așteptările, iar cu cât ele sunt mai mare cu atât rezultatul este unul pe măsură. După ce și-au stabilit obiective ambițioase, ei încep imediat să caute modalități de abordare a acestora.

3.  Bogații asociază bani cu un joc

Oamenii bogați se gândesc la afaceri, la viață și la cum să câștig acest joc. Acesta este motivul pentru care milionarii încă merg la muncă în fiecare zi și urmăresc viitorul succes. Banii pentru acești oameni nu sunt altceva decât distanța de la un succes până la altul. 

4. Oamenii bogați sunt prieteni cu banii

Oamenii bogați consideră banii unul dintre cei mai mari aliați și prieteni. Aceștia susțin că banii este prietenul care are puterea de a pune capăt nopților nedormite de griji, durerilor fizice și chiar poate să le salveze viața.

5. Bogații blochează frica

Ca să fii bogat nu este ușor, dar dacă vrei să ajungi o persoană influentă trebuie să depășești zona de confort și fricile. Cei care nu au frică sunt oameni care au un nivel crescut de cunoștințe și abilități.

6. Avuții spun că a te îmbogăți este firesc

Siebold scrie că cei bogați cred că succesul, împlinirea și fericirea sunt ordinea naturală a existenței. Numai dacă muncești și ai idei geniale poți ajunge garantat la succes.