6 modalități prin care să-ți auzi VOCEA INTERIOARĂ și să ai încredere în ea

Este posibil ca acest sentiment să nu te lase să dormi sau poate din contra că nu ai prevăzut nimic. Pentru a stabili și comunica cu vocea ta interioară, iată ce trebuie să faci:

1. Mai multă practică

Fa un efort conștient pentru a-ți asculta intuiția în fiecare zi. În loc să te grăbești în decizii, mai bine fă o pauză. Acordă atenție modului în care te simți. Ascultă ce îți spune corpul tău.
Când simți intuiția ta, atunci parcă vine un val de energie. Corpul tău este cuprins de un sentiment luminos și cald. Este aceeași senzație ca și cum ai simți fluturi în stomac.
Când nu simți intuiție, este ca și cum simți o contracție în stomac. Acest lucru comprimă pieptul și îngreunează respirația. Pentru tine corpul tău devine mai greu.

2. Meditează

Fă-ți timp în fiecare zi pentru a sta liniștită și permite-ți să își asculți gândurile. Trebuie să nu fii distrasă de nimic, să nu te gândești la nimic și creierul începe să se lumineze. Poți simți ce se întâmplă în interiorul tău.

3. Antrenează-te

Antrenamentul reduce stresul și eliberează mintea. Anxietatea ne îngroapă mințile, ne umple de frici și nu ne permite să luăm decizii corecte. Cu un antrenament regulat îți vei putea clarifica mintea și conecta mai bine intuiția.

4. Alimentează-te corect

Cu o nutriție adecvată te vei simți mai energică și chiar îți va apărea claritate în cap, deoarece corpul tău este curățat. Când stomacul tău este plin de shawarma și burger, este greu să simți fluturi și indicii de acolo.

5. Nu forța, eliberează-te

Uneori răspunsul corect nu este imediat clar, uneori nu este posibil să spunem da sau nu. Deci, trebuie să ai răbdare. Nu te gândi și nu încerca să descoperi răspunsul. Lasă-l să plece. Este ca și cum ai prinde o pisică: dacă alergi după ea și stai lângă ea, cu siguranță va fugi. Și dacă doar vei sta jos, ea va veni în curând la tine.

6. Ai încredere în tine

Ai încredere că intuiția ta și ea îți va spune ceva. Apoi vei observa semne care te va direcționa în direcția corectă.