14 semne care demonstrează că el nu este gata să iubească din nou

Uneori, tipul cu care te întâlnești este perfect, cu excepția unei mici probleme: simți că nu este pregătit pentru o relație serioasă. Nu aștepta degeaba și nu spera că iubirea ta îl va face să se schimbe.

Mai ales dacă vezi următoarele 14 semne:

1. El arată sentimentele prea devreme

El te copleșește cu cadouri, flori și te sufocă cu atenție? Bărbații fac deseori acest lucru atunci când vor să pară perfecți, deși în realitate este un fel de “moft”. Poate că vrea să obțină totul deodată de la tine, fără prea multe obligații.

2. Vorbește prea mult despre fosta

A vorbi despre prima iubită nu este rău, ba din contra este chiar util să înțelegi ce fel de relație a avut și de ce s-au despărțit (poate că a înșelat-o?). Dar dacă își amintește constant de fosta, chiar și în conversațiile care nu au nicio legătură cu ea, deja este un semn rău. Adevărul este că el nu e pregătit pentru o nouă relație dacă nu poate da drumul trecutului.

3. El nu crede în dragoste

Ar trebui să fii prudentă chiar dacă spune în glumă că iubirea este o prostie sau că acest lucru nu se întâmplă. Chiar dacă este romantic cu tine, dar, în general cinic în ceea ce privește dragostea, atunci adevăratele sale sentimente sunt vizibile. Dacă critică dragostea, atunci el încă nu este pregătit pentru asta.

4. Complimentele lui sunt superficiale

Îți face complimente, observă o rochie nouă sau o tunsoare. Dar dacă nu laudă niciodată unele dintre calitățile sau talentele tale, înseamnă că este interesat doar de corpul tău. Dacă un tip este interesat de o relație reală, va fi interesat și de preferințele, pasiunile sau opiniile tale.

5. El este inconsecvent

Când un bărbat este pregătit pentru o relație veți înțelege acest lucru prin cât de fiabil și consecvent este. Cuvintele lui trebuie să coincidă cu acțiunile. Dacă îți spune că te va suna sau scrie, atunci el trebuie să se țină de cuvânt. Totodată, fii atentă la acțiunile sale, nu doar la cuvinte.

6. El nu își poate face planuri de viitor

Dacă te sună la mijlocul nopții ca să faceți o plimbare, asta nu este ceva romantic, dar mai degrabă este un comportament al tipilor  care nu sunt pregătiți de o relație serioasă. Dacă nu vrea să-și facă planuri cu tine, atunci înseamnă că el vrea să fie cu tine doar atunci când îi este convenabil.

7. El nu se iubește pe sine

Dacă are o stimă de sine scăzută, întotdeauna va trata cu lipsă de respect atât pe el însuși cât și pe cei din jur. El te va pune să îți încalci propriile limite pentru că singur nu are granițe.

8. El nu știe să comunice

Adesea întâlnim bărbați frumoși, dar când vorbesc îți vine să fugi cât mai departe. De obicei, acești tipi vor să te pună la încercări, încearcă să te păcălească și nu știe cum să explice anumite lucruri. Dacă ai dat peste un așa băiat, sfatul nostru este să dispari din viața lui.

9. Simte presiune și vrea să se căsătorească

Mulți bărbați se întâlnesc doar pentru că le este frică să fie singuri, pentru că uneori starea civilă le crește statutul. În acest caz, fii cu ochii în patru pentru că nu este corect față tine.

10. Viața lui este haotică

Dacă și-a pierdut locul de muncă, nu are unde să trăiască și are probleme în familie, evident, nu va putea construi o relație sănătoasă și fericită. Lasăl mai întâi să se lămurească cu viața sa. Tu nu trebuie să îi rezolvi problemele, iar o astfel de relație poate fi toxică.

11. A experimentat recent o experiență dificilă

Poate că a pierdut recent o persoană dragă sau poate s-a despărțit de fosta iubită. Gândește-te că poate vrea doar o relație ca să se distragă, iar asta nu e corect față de sentimentele tale.

12. Se simte foarte singur

Dacă el  îți spune că se simte foarte singur, atunci este probabil cu tine din disperare. În așa relație el va depinde de tine, iar tu vei avea mereu de suferit.

13. El nu face compromisuri

Într-o relație este nevoie ca ambii parteneri să fie flexibili și să se adapteze reciproc. Dacă nu vezi aceste calități la el, atunci este un semn rău.

14. El încearcă prea mult să te mulțumească

Nu te grăbi să-i povestești planurile tale de viitor și că visezi la o familie. Lasă-l să se decidă singur pentru că de altfel vei trăi o dezamăgire.