11 jucării sexuale care vor oferi emoții și plăcere ambilor parteneri. Nu trece cu vederea aceste sfaturi

Dispozitivele avansate știu deja să imite mișcările de limbă, dar încă nu au învățat cum să secrete salivă. Jucăriile pentru sex oral pot fi împărțite în două grupuri mari: stimulatoare de vibrații și oro imitatori. Primele sunt folosite în pereche pentru a adăuga un sentiment plăcut care sunt destinate pentru confort, deși nimeni nu interzice să le facă parte dintr-un joc comun de dragoste.

Care sunt stimulentele vibratorii pentru sexul oral?

Stimulentele vibratorii orale sunt tot felul de duze care se montează pe limbă sau pe obraz și servesc ca un plus plăcut la muie sau cunnilingus.

Durata de funcționare a acestor dispozitive variază de la 30 de minute la 2 ore. De obicei, acest lucru este mai mult decât suficient pentru a atinge orgasmul – chiar și mai mult de o dată. Majoritatea vibratoarelor moderne de sex oral se reîncărcă prin USB. Jucăriile trebuie utilizate cu lubrifianți speciali pe bază de apă. Principiul acțiunii stimulatorilor de vibrații este aproximativ același: masează zonele erogene în timpul mângâierilor orale. Iar dispozitivele diferă în funcție de tipul și locul de atașare.

1. Duza de vibrație pe obraz

Un vibrator în miniatură din silicon medical este ținut pe obraz, acoperindu-l pe ambele părți. În timpul sexului oral duza creează vibrații plăcute.

2. Vibrator de limbă

Mini-vibratorul din silicon este atașat la vârful limbii cu o clemă moale și creează o senzație captivantă suplimentară cu cunnilingus sau sexul oral. Duza poate fi de asemenea pusă pe un deget și folosită pentru masturbare.

3. Vibrator pentru maxilar

Dispozitivul este purtat pe rândul de jos al dinților. Modulul vibrator cade exact sub limbă și, prin urmare, introduce un element de surpriză în mângâierile orale obișnuite.

Care sunt organizatorii pentru sex oral

Este ușor de ghicit că oro imitatorii sunt gadgeturile care imită sexul oral, permițându-vă să faceți asta fără un partener. În acest caz, nu riscați să vă întoarceți gâtul. Efectul dorit se obține într-unul din cele două moduri:

  • folosirea vibrațiilor similare cu mișcările ritmice ale limbii;
  • metoda undelor vid care amintește de aspirație.

Dispozitivele lucrează pe baterie sau sunt încărcate folosind USB și sunt capabile să funcționeze fără probleme, în medie de 30 de minute pe o oră. Trebuie doar să atașați gadgetul la locul potrivit, faceți clic pe buton și relaxați-vă. Singurul lucru de care trebuie să vă faceți griji în prealabil este lubrifiantul. Va fi nevoie de destul de mult, deoarece chiar și cele mai avansate dispozitive nu știu încă să saliveze.

Alegeți un lubrifiant pe bază de apă. În primul rând, nu va deteriora siliconul, din care marea majoritate a oro imitatorilor sunt fabricați. Și în al doilea rând, va crea cel mai realist sentiment.

 

Organizatori pentru femei

Cea mai mare parte a jucăriilor care imit mângâierile limbii și gurii sunt destinate femeilor și sunt orientate către zona clitorisului. Aceasta este o modalitate fiabilă de a vă mulțumi dacă partenerul evită sexul oral sau dacă nu vă întâlniți temporar cu nimeni.

1. Super-moara

Câteva trestii de silicon într-o cutie convenabilă sunt puțin probabil să înlocuiască cunnilingusul complet, dar vor face cu siguranță o varietate plăcută în viața sexuală a celor care preferă o stimulare blândă și ușoară a clitorisului. Dispozitivul vă permite să schimbați viteza și direcția de rotație.

2. Limbajul vibrator

Această jucărie poate fi aplicată nu numai pe clitor, ci și în alte locuri cu o susceptibilitate crescută. Datorită acoperirii sale largi, limba din silicon moale masează simultan multe puncte. În plus, gadgetul vă permite să experimentați cu viteze și diferite moduri de vibrații.

3. Masajul cu limba

Limba, înconjurată de peri subțiri de silicon, este potrivită pentru stimularea clitorisului și a zonei din jurul său, a sfârcurilor și a pieptului, precum și în orice alte locuri sensibile – de la urechi până la călcâie. Deși inițial a fost conceput ca o jucărie pentru femei, un bărbat poate dori, de asemenea, un masaj ușor în punctele erogene.

4. Inel clitoris

Un inel din silicon medical din catifea arată mai mult ca o bijuterie scumpă decât ca o jucărie sexuală. Cu toate acestea, se confruntă cu scopul principal: imitarea mângâierii orale a clitorisului.

5. Stimulator de vid al clitorisului

Folosirea unui astfel de gadget este foarte simplă: doar atașați-l cu gaura la capul clitorisului. Apoi dispozitivul va face totul de unul singur. 

6. Stimulator clitoral cu ventuză

Acest gadget nu este creat pentru orgasm, ci pentru emoție. Este echipat cu o ventuză care acoperă zona clitorisului. Rulourile de masaj care se ascund în spatele ventuzei imită mișcările asemănătoare valului limbii.

Potrivit producătorilor, o femeie are nevoie de la 3 până la 15 minute pentru a fierbe de la excitare. 

Organizatori pentru bărbați

Există mult mai puține opțiuni pentru bărbați: poate pentru că tehnologiile avansate nu s-au maturizat încă într-o imitație plauzibilă a unei muie. Dar mai sunt încercări timide.

1. Masturbator cu efectul de ”gât adânc”

Aparatul de la producătorii japonezi arată ca o ceașcă de plastic. Este greu de crezut că este capabil să aducă ejacularea. În interiorul dispozitivului se află un mecanism complex de camere de aer și valve. El oferă, de asemenea, efectul unei muie profunde. Pereții gâtului imaginar sunt pre-tratate cu un lubrifiant pentru o senzație mai puternică. Conform recenziilor utilizatorilor, descărcarea are loc destul de rapid, iar orgasmul se dovedește garantat. Jucăria este concepută ca de unică folosință. Cu toate acestea, în practică este folosit de două sau de trei ori. 

2. Gura artificială

Gura artificială este un tub termoplastic moale conectat la un modul vibrator detașabil. Înainte de utilizare, suprafața interioară trebuie lubrifiată generos cu un lubrifiant. Și apoi apăsați butonul și porniți fantezia.