10 SECRETE MAGICE care te vor ajuta să scapi de kilogramele adunate în timpul sărbătorilor

Suntem siguri că mesele copioase din timpul sărbătorilor, ți-au dat regimul alimentar peste cap. Acest lucru poate fi cu ușurință observat, atunci când blugii preferați nu îți mai vin pe corpul tău. Dar nu te îngrijora, orice problemă, are mereu o soluție, iar noi suntem aici pentru a te ajuta! Iată câteva sfaturi utile pentru a fi mereu în formă:

Mergi mai departe

Cu toții în perioada sărbătorilor stăm în pat, lenevim și ne alintăm cu cele mai delicate bucate făcute de mama. Michelle May, care este autorul cărții Eat What You Love, spune că acest lucru este normal pentru că trebuie să te bucuri de sărbători și să nu te rușinezi de felul în care arăți. Acceptă-te așa cum ești și mergi mai departe.

Mișcarea este sănătate

După ce ai mâncat mult în ultima lună, ai senzația că poți sări liber peste o masă. De fiecare dată, după o explozie de calorii, asigură-te că mănânci proteine la micul dejun pentru a-ți satisface pofta de mâncare pe parcursul zilei.

Fă mișcare cât mai mult pentru că aceasta nu înseamnă numai să arzi calorii, dar și să scapi de stres și să atragi gândurile pozitive.

NU mânca produse albe

Tăiați din dieta voastră tot ce înseamnă pâine albă, biscuiți și prăjituri. Când organismul tău nu este obișnuit cu sare și zahăr în plus, acesta reține multă apă. Dacă veți renunța la ele vei simți o diferență în cel mult 48 de ore!

Pune-ți obiectivele pe hârtie

Pune-ți un obiectiv și scrie-l pe hârtie. Doar spunând că vrei să slăbești 10 kilograme nu este suficient, dar dacă îți pui ca scop s-ar putea să-ți realizezi visul.

Nu uita de legume

Legumele sunt ingredientele de bază pentru a avea un mod de viață sănătos. Pâinea, pe de altă parte, este un stimulent al apetitului, iar acesta este motivul pentru care mereu o găsim pe masă din restaurante.

NU mânca rămășițele alimentare 

După sărbători, scapă de toată mâncarea din frigider. Dacă vrei să pierzi din greutate, trebuie să scapi de ispită. Înlocuiește prăjiturile și tortul cu fructe și gustări sănătoase.

Planifică-ți timpul

Dacă îți poți planifica timpul și mesele, atunci liber ai putea trece la un mod de viață sănătos. Poartă mereu niște fructe pentru a avea la tine o mică gustare.

Poartă cu tine o sticlă de apă

Valerie Orsoni, fondatoarea unui program de slăbit, spune că de cele mai multe ori credem că ne este foame, dar de fapt ne este sete. Poartă mereu cu tine o sticlă de apă pentru că te va ajuta să te simți mai plin de viață.

Fii răbdător

Schimbarea regimului alimentar îți poate da viața peste cap. În această perioadă te vei simți mai înfometat, dar cu răbdare vei ajunge să ai un corp minunat.