10 destinații de vis în care femeile singure ar putea călători, recomandate de fata care a vizitat 70 de țări

A călători singur într-o țară străină este o provocare, dar nu ceva imposibil. Dacă ai dorință și arzi de nerăbdare să cunoști ceva nou, atunci nimic nu îți stă în cale să vizitezi cele mai frumoase țări din lume.

Lisa Eldridge este femeia care a călătorit singură în 70 de țări și recomandă cele mai potrivite și interesante destinații pentru femei.

1. Elveția

O călătorie în această țară este destul de costisitoare, dar peisajele Elveției nu se compară cu nimic. Magazinul de ciocolată din Zurich este ceva neobișnuit. Luna august este perfectă pentru o vacanță de vis.

2. Austria

Austria are o arhitectură uimitoare și este considerată o țară de basm prin tavernele vechi și stațiunile de schi. Dacă ajungi în Viena, trebuie să vizitezi bisericile și catedralele, pentru că sunt extraordinare și deosebite. Cel mai bun transport pentru a călători prin Austria este trenul, deoarece vă permite să explorați întreaga țară.

3. Nicaragua

Nicaragua nu numai că este o țară ieftină, ci și una foarte frumoasă din America de Sud. Există atât de mulți vulcani în Nicaragua, încât nici nu știi de unde să începi. Vulcanii, situați chiar și în mijlocul lacurilor, sunt atracția principală. Cea mai recomandată lună de călătorit în această țară este februarie. 

4. Thailanda

Thailanda este o țară exotică și perfectă pentru a călători singură. Localnicii sunt prietenoși, iar plajele arată ca în cele mai frumoase vise. În lunile martie-mai și noiembrie-decembrie este perioada muzonilor, iar celelalte luni sunt perfecte și deschise pentru călători.
5. Estonia

Călătoriile în Marea Baltică sunt din ce în ce mai populare. Tallin este un oraș vechi, drăguț și colorat, cu o viață de noapte minunată. Cel mai bun timp pentru a călători sunt lunile mai-august.

6. Grecia

Dacă îți plac insulele frumoase, istoria și templele antice, atunci cu siguranță ar trebui să acordzi atenție Greciei. Localnicii sunt foarte prietenoși și mereu gata să ajute. 

7. Japonia

De ce Japonia? Pentru că această țară are o aromă extraordinară și cultură străveche. Este locul unde zgîrie-norii se întâlnesc cu templele antice. Îți recomandăm să vizitezi coasta cu ape albastre și Muntele Fuji.

8. Hong Kong

Este un oraș impresionant cu cele mai bune restaurante și magazine de lux. Dacă te-ai săturat de oraș, atunci vizitează insula Lantau, unde vei întâlni statuia uriașă a lui Buddha.

9. Portugalia

O călătorie în Portugalia este excelentă pentru o femeie singură. Vizitați zona Algarve, care este renumită pentru tratamentele SPA și dealurile Montemurro. Ceea mai bună perioadă pentru a călători este primăvara.

10. Columbia

Columbia este o țară care impresionează prin plantațiile de cafea. Neapărat vizitați coasta Caraibilor și capitala Bogata. Cel mai favorabil moment pentru a călători în Columbia este perioada lunilor decembrie-martie.