Zodiile care au ÎNCREDERE OARBĂ în tot ce li se spune. Află de cine trebuie să te ferești

1. Pesti (19 februarie – 20 martie)

Peștii vor promite mereu că nu se vor mai lăsa niciodată duși de nas sau în eroare. Ei nu învață niciodată din greșelile lor și oferă posibilitatea oamenilor să-i manipuleze. Peștele este foarte sensibili și au o intuiție bună, numai că nu o ascultă niciodată.

Ei văd în oameni doar calitățile bune și îi consideră ideali. Peștii ar trebui mai des să-și asculte intuiția și să observe limbajul corpului, expresia facială și tonul vocii manipulatorului.

Pentru siguranța emoțională, Peștii ar trebui să fie puțin mai informați despre oamenii din jur, mai ales atunci când aceștia contrazic ceea ce spun.

2. Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța este unul dintre cele mai amabile și mai fiabile semne ale zodiacului, care poate fi atât un avantaj cât și un dezavantaj, în funcție de modul în care oamenii din jurul lor folosesc aceste calități. Cântarul poate să nu acorde atenție la ceea ce se întâmplă în jurul lor, dar la un moment dat trebuie să se trezească.

Dacă sunt în mod constant glumiți sau acuzați de ceva, trebuie să facă un pas înapoi și să înțeleagă de ce se întâmplă acest lucru. Cu alte cuvinte, Balanța trebuie să aibă grijă de sine și să nu repete aceleași greșeli de două ori.

3. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul are încredere în persoane atunci când se îndrăgoște.  Își dorește să creadă în dragoste, chiar dacă cei din jurul său îl sfătuiesc să se ferească. Berbecul îndrăgostit ignoră vocea sa interioară.

De îndată ce Berbecul s-a deschis către partenerul său, el va merge înainte fără a se opri, fără a vedea că totul se întâmplă nu chiar așa cum își dorește. Berbecul este foarte ușor de înșelat.

4. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte perspicace, dar este de obicei naiv. Se așteaptă ca oamenii să fie prietenoși și să țină seama de interesele sale, dar totul se întâmplă nu așa cum crede el.

Săgetătorul este deosebit de naiv în timpul călătoriilor. El consideră că taximetristul nu va lua bani în plus de la el, deoarece a trebuit să facă un cerc pentru a-și găsi hotelul. Când un străin îi recomandă un loc sigur pentru a se relaxa, Săgetătorul nu-și dă seama că acesta ar putea să îl mintă și să-l trimită în cea mai periculoasă zonă. Săgetătorul trebuie să se controleze și să verifice complet informațiile în timpul călătoriilor sale și să nu presupună că toată lumea va fi drăguță cu el.

5. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Există anumite lucruri în viață care îl pot face pe Rac să fie foarte vulnerabil. Atunci când Racul este deprimat ca în momentele de despărțire de persoana iubită, el va avea încredere excesivă în oameni.

Dacă Racul află că cineva se confruntă cu stres, acesta va sări în ajutor și va face tot ca persoana respectivă să se simtă mai bine. Dacă Racul se află într-o situație emoțională tensionată, el trebuie să se înconjoare de oameni în care poate avea încredere și care s-ar asigura că nimeni nu-l va înșale.

6. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea să credeți că Capricornul nu poate să aibă încredere în cineva, dar vă înșelați. Capricornul vrea întotdeauna să creadă în oameni, așa că tind să se frigă din nou și din nou. Nu vrea să creadă că cineva îl va folosi sau se va preface că îl iubește pentru a obține ceva de la el.

Este bine ca Capricornul să învețe din greșelile sale și este puțin probabil să se ardă de mai multe ori. Cu toate acestea, îi este greu să reziste sentimentelor și, dacă un potențial partener îi promite munți de aur, Capricorn probabil va fi înșelat din nou.