VORONIN: „Fa’, frumoaso, tu când ai vorbit, eu am tăcut…liniștește-te!” (video)

Discuții ca la stână în Parlamentul Republicii Moldova. Președintele PCRM, Vladimir Voronin și președintele PL, Mihai Ghimpu și-au adresat replici tăioase unul altuia. Doar că atunci când deputata PL, Alina Zotea a încercat să-l întrerupă pe liderul PCRM, acesta nu a ezitat să-i răspundă înapoi pe un ton mai neobișnuit. Discuțiile s-au iscat după ce fracțiunea PL-ului a propus audierea șefului ANRE în Parlament în urma măririi considerabile a prețurilor pe piață. 

În momentul în care Alina Zotea a încercat să-și expună gândurile, ea a fost prinsă în capcana unei replici nu prea politicoase din partea lui Vladimir Voronin: „Tu când ai vorbit, eu am tăcut, fa’, frumoaso, liniștește-te!”.

Potrivit liderului PCRM, decretul emis de Ghimpu, pe vremea când era președinte, a reprezentat un prim pas pentru majorarea tarifelor la combustibil.

„12 ore a exercitat funcția de președinte și a emis decizia ca să fie scos pragul de import al automobilelor conform limitei de vârstă. Ați făcut din Moldova „metalalom”, a spus liderul PCRM.

Replica lui Mihai Ghimpu nu s-a lăsat așteptată.

„Ați avut un președinte care habar nu avea ce înseamnă legea. Ceea ce ziceți dvs hotărăște Parlamentul, da nu președintele prin decret. Halal de funcția de opt ani pe care ați avut-o. Toată sala râde de dumneavoastră. Vă referiți la niște aiureli, pe care azi noapte le-ați visat”, a replicat Ghimpu.

 

sursa video: agora.md