Violată și ucisă cu cruzime. Un student și-a ucis iubita pentru că nu îi împărtășea sentimentele!

Uneori, dragostea împinge oamenii la gesturi extreme…uneori poate prea din cale afară. Este și cazul unui tânăr din Rusia, care i-a pus capăt zilelor iubitei sale într-un mod groaznic și greu de descris.

Tragedia a avut loc în noaptea de 23 ianuarie, într-un apartament pe care tinerii îl închiriau. Crima a avut loc în Capitala Rusiei, Moscova. Potrivit surselor, Artiom, în vârstă de 19 ani, se îndrăgostise de victimă, dar ea nu i-a împărtășit sentimentele. După ce a văzut acest lucru, băiatul a căzut într-o depresie adâncă și a început să folosească droguri.

Pe pagina sa de VKontakte, tânărul a lăsat un mesaj cu o zi înainte de tragedie, în care și-a cerut scuze pentru ceea ce urma să facă. Se presupune că, în acea noapte, tânărul a băut și, în cele din urmă, a decis să-și ducă la capăt crima planificată de mult timp.

Când victima s-a întors acasă, suspectul i-a aplicat o lovitură în cap și a început să o stranguleze până când fata și-a pierdut conoștința, iar mai apoi i-a tăiat gâtul cu un cuțit. Ulterior, tânărul și-a cerut scuze de la părinții fetei pentru fapta comisă, printr-o scrisoare.

Prietenii celor doi tineri sunt șocați de cele întâmplate și nu le vine să creadă că iubitul fetei a fost în stare de așa ceva. Aceștia mai spun că băiatul era o persoană liniștită și că anterior nu a mai avut probleme cu legea.

Tânărul a fost reținut la scurt timp, iar acum se află în arest. Oamenii legii urmează să stabilească cauzele producerii tragediei. Acesta riscă să-și petreacă peste 10 ani în închisoare.