Vino la concert și marchează Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului

Asociaţia AO SOS Autism te invită alături de copilul tău să-ți arăți solidaritatea față de cauza copiilor cu autism, marcând 2 Aprilie – Ziua Internaţională a Constientizării Autismului prin participarea la un concert de caritate cu genericul „Din suflet pentru copiii cu autism”.

Evenimentul va avea loc sămbătă, 2 Aprilie începand cu ora 17.00 la Filarmonica Natională și va fi finanțat de către Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin intermediul programului FHI 360, în cadrul proiectului „Integrarea socială a copiilor și tineriloor cu autism din Moldova” implementat de SOS Autism.

Fondurile colectate vor fi folosite în sustinerea serviciilor gratuite pentru copiii cu autism.

Biletele pot fi procurate la casele Filarmonicii Naționale.

În 2 Aprilie este marcată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, stabilită de Organizația Națiunilor Unite, în urmă cu 7 ani. În toată lumea, în jurul acestei date, organizațiile care promovează cauza persoanelor cu autism desfașoară acțiuni menite să atragă atenția asupra problematicii autismului, care atinge 1 din 68 de persoane, conform celor mai recente studii ale Centrului pentru Prevenirea și Controlul Maladiilor din Atlanta, SUA.

Liliana Vasilieva

Stagiară

Studentă anul III, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

Universitatea de Studii Europene din Moldova

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *