Video/Foto: O interpreta din țara noastră surprinsă cum face videochat

O interpretă din țara noastră se presupune că ar câștiga bani din chat pe site-urile pentru adulți. Sora lui Ian, Tyana, care apare cântând, dar și dansând provocator în aproape orice videoclip al lor de pe YouTube, ar face sex chat, transmite KanKan.md.

Potrivit celor de la  KanKan.mdun cititor a trimis câteva imagini pe adresa de e-mail, în care apare o tânără ce seamănă izbitor cu interpreta din Moldova. Aceasta se ascunde sub nick-name-ul ”Gondaa” și apare în câteva filmulețe cu sânii goi.

Filmulețul, totuși, pare să aibă ceva timp deja de când a fost postat, iar pe canalul de pe site-ul pentru adulți, al tinerei artiste, nu au fost postate video în ultima perioadă, se mai arată în articolul celor de la KanKan.md.

Creatistik.com a decis să ia legătura cu Tyana. Interpreta ne-a comunicat că în imagini nu este ea și că ar fi o răzbunare din partea fostului ei iubit cu care s-a întâlnit timp de 5 luni.

”În primul rând sunt șocată de ce este în stare acest băiat. Nu m-am așteptat că poate fi un om fără inimă… nu este nimic adevarat din ce s-a publicat. Domnișoara din video seamănă cu mine, dar nu sunt eu”, a declarat Tyana.

Totodată, din cauza șocului suferit în urma acestui scandal, interpreta a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ea este acum internată în spital și primește tratament.

Interpreta ne-a declarat că a depus o plângere pe numele fostului ei iubit.

”Nu vreau să povestesc din ce cauză ne-am despărțit, dar vreau să spun că din partea lui am primit amenințări și mesaje precum că el se sinucide, că își taie venele etc… La cum procedează cu numele meu și cu aceste imagini străine e și normal să depun o plângere pe numele lui”, a mai spus Tyana.

Vedeți mai jos și imaginile video trimise pe adresa redacției KanKan.md.

Sursa video: KanKan.md

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *