VIDEO/FOTO: Doar te-ai spălat… PE DINTI, Bodark! Vizionează teaserul clipului aici

Pe dinti” este noul videoclip Bodark ce va fi lansat pe data de 24 martie, așa cum anunță trupa. Piesa este al doilea single de pe viitorul album Bodark, iar videoclipul pune în scenă lupta interioară a omului care ar putea sa facă multe, dar se pierde mereu în cotidian și în micile rutine ale vietii, așa cum ar fi… spălatul pe dinți.

Bodark logo black

Un teaser al videoclipului puteți urmări mai jos:

Cel de-al doilea album Bodark se va numi UMANIAC, o combinatie intre ‘uman’ și ‘maniac’, o luptă între latura naturală, imperfectă a omului și cea obsesivă, care caută în permanență perfecțiunea. Este subliniată totodată credința în oameni, indiferent de natura, culoarea, nationalitatea sau religia lor.

www.cipane.com

www.cipane.com

Albumul este produs de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) iar mixajul final și masteringul sunt realizate de Adam Whittaker (SpaceRay Music, UK) – cunoscut pentru colaborări cu Grimus, OCS, Velosonics, The Amsterdams, Luna Amară.

www.cipane.com

www.cipane.com

Bodark este înființată in 2010 în București și este reprezentanta unui gen inedit, care amesteca un brand personal de rock alternativ cu elemente specifice rockului clasic, pentru a da nastere unui stil original.

www.cipane.com

www.cipane.com

Componența actuală a trupei îi cuprinde pe Vali Mihnea (voce, bass), Eugen Dumitru (chitară), Andrei Namian (chitară), Alex Bodark logo black

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *