VIDEO: Vescan feat. Florin Ristei – Las-o (videoclip nou)

Las-o… – Vescan feat. Florin Ristei este cel de-al doilea single din proiectulXsessionMUSICVLOG, o sesiune de inregistrari ce se deruleaza saptamanal in studioul Scandalos Music pe parcursul anului 2016.

Las-o… este compusa de Mahia Beldo, iar versurile scrise de Vescan sunt de fapt o conversatie cruda intre doi prieteni ce se cunosc de-o viata.

Cu riscul de a ma repeta, vreau sa cred ca facem muzica dupa suflet, nu dupa moda. Avem prea multe piese bune si tot proiectul Xsession vine ca o mare provocare pentru toata echipa noastra. „Las-o…” este o piesa inspirata din realitate, din povestea unui prieten pe care-l cunosc de cand ma stiu. Sunt sigur ca mai sunt si altii care traiesc momentele astea, momente in care nesimtirea depaseste limitele… Florin Ristei este dupa parerea mea in topul talentelor adevarate din Romania, un artist complet, iar experienta sa de atatia ani in muzica isi spune cuvantul asupra interpretarii lui. Cred ca este cel mai potrivit pentru aceasta piesa, a declarat Vescan.

Vescan va lansa un numar impresionant de piese anul acesta in cadrul XsessionMUSICVLOG, dupa ce a adus fanilor in ultimii 2 ani hit-uri precum: Al tau impiedicat, Poza de album, In dreapta ta sau Piesa mea preferata. Doar aceste 4 single-uri au strans peste 80 milioane de vizualizari pe Youtube pana acum.

Florin Ristei, alaturi de propria trupa – Freestay, vine dupa o alta colaborare cu Mahia Beldo si Vescan pentru piesa Trebuia sa fii tu, lansata anul trecut.

Xsession MUSICVLOG este un proiect nou, ce vine din studiourile Scandalos Music, majoritatea pieselor fiind realizate de compozitorul si producatorul Mahia Beldo. In prima luna de Xsession se lanseaza 4 piese noi cu Puya, Vescan, Anastasia si invitatii speciali Florin Ristei si Elena Ionescu. Prima piesa din MUSICVLOG a fost lansata pe 24 martie – “Pasiune” – Puya cu Elena Ionescu si Vescan.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *