VIDEO: Tragedie în familia unui deputat din PLDM. Unul din fii săi a fost împușcat de fratele său

Tragedia a avut loc în seara zilei de vineri, în familia deputatului PLDM Nae-Simion Pleșca. Presa de la Chişinău a scris că incidentul s-a produs în apartamentul deputatului, situat în strada Sfatul Ţării. Potrivit informaţiilor preliminare, fiul cel mic al lui Nae-Simion Pleșca, Sorin, născut în 1990, l-a împuşcat din imprudenţă pe fratele său mai mare, Dan, născut în 1984.

Unele surse media au relatat că între cei doi fraţi ar fi izbucnit o ceartă. Deputatul şi soţia acestuia se aflau acasă în momentul producerii tragediei. Fiul politicianului a fugit de acasă cu maşina tatălui său, înainte să vină poliţia.

Focul a fost tras dintr-un pistol deţinut legal, de model CZ 75.

La faţa locului s-au deplasat ambulanţa şi mai multe echipaje ale poliţiei. Sorin Pleşca este căutat de oamenii legii.

În dimineaţa zilei de marţi, poliţia a găsit maşina deputatului Nae Simion-Pleşca în apropiere de oraşul Bălţi, potrivit publika.md. În ajun, fiul mai mic al acestuia, suspectat că şi-a împuşcat mortal fratele mai mare, a fugit de la locul crimei la volanul respectivului automobil.

Poliţia nu a făcut publice prea multe detalii cu privire la omor, din primele informaţii reieşind că fiul politicianului nu a tras intenţionat în fratele său, împuşcătura fiind efectuată din neatenţie.

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a deplasat aseară la faţa locului, solicitându-le jurnaliştilor să lase familia „în intimitate”.

Amintim că tragedia s-a produs luni seara, în apartamentul deputatului situat în strada Sfatul Ţării. Potrivit informaţiilor preliminare, fiul cel mic al lui Nae-Simion Pleșca, născut în 1990, l-a împuşcat din imprudenţă pe fratele său mai mare, născut în 1984.

Unele surse media au relatat că între cei doi fraţi ar fi izbucnit o ceartă. Deputatul şi soţia acestuia se aflau acasă în momentul incidentului.

Pe acest caz a fost intentat un dosar penal pentru omor din imprudenţă.

© SPUTNIK.MD

Video: publika.md

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *