VIDEO: Țigani SNOPIȚI ÎN BĂTAIE pentru că ascultau MANELE în tramvai

Doi țigani au fost snopiți în bătaie, într-un mijloc de transport în comun, după ce au refuzat să dea mai încet manelele pe care le ascultau la un telefon mobil.

Totul s-a petrecut într-un tramvai de pe linia 41 din București, în data de 4 mai, după ce un tânăr le-a cerut țiganilor să oprească muzica.

Iritați, ‘muzcanții’ i-au cerut tânărului să își vadă de treabă ‘dacă nu vrea să o pățească’.

Scandalul a degenerat într-o încăierare, iar cei doi țigani au fost luați la bătaie. Întreaga scenă a fost filmată de un martor care a urcat apoi imaginile pe Facebook.

Reprezentanții Poliției Capitalei s-au autosesizat în cazul celor patru tineri surprinși într-un vagon al tramvaiului 41, în timp ce se băteau după ce inițial s-au certat pe motiv că doi dintre ei, cetățeni de etnie romă, ascultau manele.

Astfel, la nivelul instituției a fost deschis un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reprezentanții Poliției din București le ‘recomandă persoanelor implicate în incidentul violent să se prezinte la sediul Brigăzii pentru transport public de suprafață pentu lămurirea situației’.

sursa: reporterntv.ro

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *