VIDEO: Minte de îngheață apele. Vezi cine este cel mai mincinos politician din Moldova

Andrei Năstase, se pare, s-a obișnuit să mintă de îngheață apele. Fiind ”revoluționer” pe rubla Țopilor crede că ”turma” va crede orice prostie a celui cu batista aruncată pe țambalul lui Usatâi. După ce jurnaliştii de la today.md au filmat cu drona casa lui Andrei Năstase, aflată într-un sector de lux al Chișinăului, distinsul ”luptător” pentru drepturile celor sărmani zice că albu-i negru.

“Nu știu ce au filmat colegii dumneavoastră și nici nu mă interesează ce face Today. Nu am o casă pe drumul Schinoasei”, a declarat plin de seninătate Andrei Năstase pentru un post TV.

Toate bune, dar Ziarul de Gardă a relatat anterior despre casa lui Năstase, înregistrată pe numele mamei sale, pensionară, despre care Nastase spunea la un miting al Platformei DA că abia supraviețuiește cu pensia dată de ”regimul oligarhic”.

Ei bine, iată ce scria Ziarul de Gardă:

“Viitorul politician locuieşte într-o casă de lux din or. Codru, mun. Chişinău, care a fost, oficial, dată în exploatare în 2014. Casa este însă înregistrată pe numele mamei sale, Anna, de 76 de ani. Pensionara stă însă în satul ei de baştină, Mândreşti, Teleneşti, şi nu în casa din or. Codru. Oficial, conform datelor cadastrale, imobilul valorează 2,23 milioane de lei şi are o suprafaţă de 156 m. p., deşi pare mult mai spaţios”.

Interesant este faptul că atunci Năstase a recunoscut că îi aparţine casa din strada Drumul Schinoasei și că îşi poate permite asta dupa 13 ani de avocatură, dar nu este clar de ce acum ascunde acest fapt.

“Solicitat de ZdG, Andrei Năstase a admis că locuieşte în imobilul înregistrat pe numele mamei sale, pensionară. „Nicicând nu am ascuns că am casă. Imobilul a fost dată în exploatare în 2014, dar a fost construit mai devreme. Cred că, la vârsta mea, pot spune că sunt realizat, inclusiv financiar, după 13 ani de activitate în calitate de avocat şi consultant, la zeci şi sute de persoane din ţară şi din străinătate. Am acumulat surse financiare necesare pentru a-mi cumpăra terenul şi a-mi construi o casă”, spunea într-o veselie Năstase pentru Ziarul de Gardă.

Presa a mai scris că Andrei Năstase ar avea o casă şi în Germania, în aceeaşi localitate unde trăieşte nașul său de cununie, oligarhul Victor Topa, condamnat penal în Moldova şi care se ascunde peste hotare de justiţia Republicii Moldova.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *