VIDEO: Lia Taburcean cântă o nouă melodie semnată de Kapushon

Interpreta în devenire, Lia Taburcean a lansat clipul piesei ”La nunta asta”. Autorul melodiei  este nimeni altul decât rapper-ul Kapushon. 

Clipul reflectă esența nunților moldovenești. Ne arată cum se distrează moldovenii la o nuntă din țara noastră, dar și efortul care este depus pentru a organiza un astfel de eveniment.

Desigur că rolul de toboșar i-a revenit însuși autorului piesei. La un moment dat Kapushon apare cu o tobă mare exact în momentul în care petrecăreții au nevoie de un impuls pentru a continua sărbătoarea.

”Va invit sa vizionati un videoclip al unei piese produse de mine si interpretata de Lia Taburcean . De obicei abordez alt stil, insa firea mea iubitoare de viata, uneori poate naste si astfel de muzica”, a scris Kapushon într-o postare pe Facebook.

Lia Taburcean are 18 ani și este studentă în anul III la Colegiul Tehnologic din Chișinău. S-a născut în satul Verejeni Raionul Telenești.

”Prima data l-am vazut pe Kapushon în incinta Colegiului Tehnologic, era membru al juriului……asta sa intimplat cu doi ani in urma, iar de atunci nu am mai discutat cu el! Anul acesta am dorit o piesă care sa fie Hit. El mi-a spus ca are o idee geniala si a acceptat să o compună!Desigur ca m-am incredintat in el! Nu o sa am regrete niciodata !El este producatorul acestei piese si accentuez ca e un producator genial!”, a declarat pentru creatistic.com interpeta.

Urmăriți clipul mai jos:

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *