VIDEO: Inspectoratul Național de Patrulare în asigurarea ordinii publice

Inspectoratul Național de Patrulare a realizat un video în care, reprezentanții instituției, au pus accentul pe toate formele de patrulare ale polițiștilor. Cai , câini, motorete și mașinile de patrulare, toate aparținând Inspectoratului Național de Patrulare. 

Pentru menţinerea ordinii publice oamenii legii reușesc să ajungă în cele mai complicate locuri datorită cailor poliţişti, care aparțin Plutonului de cavalerie al INP, iar câinii poliţişti ai Plutonului chinologic INP sunt cei care dau de urma infractorilor ce dispar de la locul infracțiunii.

Conducătorii auto sînt avertizaţi să fie mai atenţi la drum, deoarece pentru a depista şoferii care încalcă regulile de circulaţie, efectivul INP utilizează radare și camerele de supraveghere.

Misiunea  Inspectoratului Național de Patrulare constă în implementarea politicii de stat în domeniul asigurării legalităţii, ordinii publice, siguranţei transporturilor şi circulaţiei rutiere, apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, precum şi a proprietăţii publice şi private.

 

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *