Video: De râs și de plâns. Un bărbat s-a ales cu penisul tăiat pentru că nu i-a dăruit flori soției de 8 martie

De ziua lor 8 martie, femeile își pedepsesc, an de an, șoții prin cele mai crude metode. Dacă anul trecut de 8 martie un bărbat s-a ales cu penisul mușcat de către o femeie, care nu ar fi vrut să îi facă sex oral, apoi anul acesta un bărbat din România s-a ales cu penisul tăiat pentru că….nu i-ar fi dăruit soției sale flori.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani din localitatea vasluiană Dragomireşti a fost transportat marţi, 8 Martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu o plagă tăiată în zona genitală, după ce soţia a încercat să-i taie penisul cu un cuţit, transmite adevărul.ro.

Incidentul a avut loc pe fondul unei altercaţii între cei doi, bărbatul declarându-le cadrelor medicale că a fost atacat de soţia sa.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soţia l-a tăiat cu un cuţit, pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. După acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Imediat după ce a ajuns la spital, victima a fost pregătită pentru operaţie.

„Pacientul este pregătit în aceste momente pentru sala de operaţie. Testiculele au fost smulse, urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat, pentru ”Adevărul”, Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Vedeți mai jos cazul bărbatului care a fost mușcat de penis în data de 8 martie 2015:

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *