VIDEO: Caz șocant în Drochia. L-au dus în pădure unde l-au pus să-și sape groapa

Doi bărbați de 27 și 47 de ani, domiciliați în orașul Drochia, au fost reținuți, de angajații Inspectoratului Național de Investigații, fiind suspectați că ar fi șantajat și amenințați cu moartea două persoane, de la care se cereau fără nici un motiv sute de euro.

La 25 februarie, poliția a fost sesizată de un bărbat, care a declarat că de o săptămână este șantajat de persoane puțin cunoscute, amenințându-l cu moartea.

Oamenii legii au stabilit că, suspecții, fără nici un motiv, cereau sute de euro de la doi bărbați din Drochia. Astfel, la 20 februarie, suspecții au primit prin șantaj 3000 de lei.

Ulterior, suspecții continuîndu-și acțiunile sale criminale, sub același pretext, pentru a le impune să le transmită suma de bani, i-a aplicat unuia dintre victime lovituri pe suprafața corpului, după care l-a dus într-o pădure, unde i s-a dat un hârleț pentru a-și săpa groapa. În schimbul promisiunii că le va da banii, acesta a fost lăsat să plece.

Astfel, în aceiași zi, în orașul Drochia, în preajma unui atelier de reparație auto, a fost reținut în flagrant, unul dintre suspecți în timp ce primea mijloace în sumă de 2300 de lei de la victimă. În urma perchezițiilor corporale efectuate, au fost depistați banii marcați și două telefoane mobile care au fost folosite la comiterea infracțiunii date.

Totodată, la domiciliu, a fost reținut un alt membru a grupării.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației, persoanele culpabile de „Șantaj” se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 10 ani și cu amendă în mărime de la 30.000 la 40.000 de lei.

sursa foto: www.bbq-brethren.com

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *