VIDEO: 7 ani în data de 7 aprilie. Infernul soldaților chinuiți de către protestatari

Acum, după șapte ani, provocatorii actelor de violenţă şi crime în rândurile protestatarilor anticomunişti își regretă acțțiunile și alegerea făcută. 

În data de 6 aprilie 2009, vestea că Partidul Comuniştilor a câştigat alegerile i-a scos pe tinerii din Chişinău în stradă. Ei s-au organizat spontan, după apeluri repetate pe internet, în care erau chemaţi  la statuia lui Ştefan cel Mare, cu o lumânare în mână, în semn de doliu faţă de democraţia din R.M.

În Piaţa Marii Adunări Naţionale, zecile de mii de tineri basarabeni au protestat la început paşnic faţă de rezultatul alegerilor, care după ei era falsificat. În noaptea de 6 spre 7 aprilie însă, protestul tinerilor însă a degenerat, prin implicarea unor provocatori, care i-au îndemnat să treacă la violenţe, scopul lor fiind apărarea intereselor PCRM.

Culmea e că cei care aruncau cu pietre în bieții băieți, care aveau 18-19 ani și erau soldați neexperimentați, cereau și poate cer încă, ca poliţiştii şi securiştii aflaţi în exerciţiul funcţiunii șă fie condamnaţi pentru tortură. Care tortură? A ”bieților” protestatari ce aruncau fără milă cu pietre în soldații nevinovați?  Acei soldați doar executau ordine, pentru că așa e normal, să se execută ordine în armată. Nu în ei (cei care aruncau cu pietre) trebuia să aruncați cu pietre. În nimeni nu trebuia, pur și simplu trebuia să protestați pașnic.

Lăsând la o parte toate astea, vreau să spun că tot trădați au rămas cei care atunci doreau o schimbare. Ghimpu i-a trădat, Filat i-a furat!!!! Iar acum ce? Coada între picioare și regretați că i-ați adus atunci la conducere?

Priviți mai jos prin ce infern treceau soldații și atunci să vă mai dați cu părerea despre ”bieții” protestatari.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *