Viața poate fi prelungită. Află care este soluția biologilor britanici!

Efectul educației este aproape la fel de puternic ca și cel al fumatului. Fiecare curs al biologilor britanici îți prelungește durata vieții cu aproximativ un an.

Dietele sunt calea cea bună spre longevitate, dar va trebui să renunți la fumat. La astfel de concluzii au ajuns biologii britanici.

În studiul lor, britanicii au propus să fie evaluat rolul factorilor genetici și non-genetici în speranța de viață. Pentru aceasta, au comparat caracteristicile ADN și stilul de viață a aproximativ 600.000 de britanici și alți europeni.

Deci, potrivit cercetătorilor, fiecare kilogram adăugat în plus îți ia aproape două luni din viață. Fumatul – un pachet de țigări pe zi reduce speranța de viață cu încă șapte ani. Cu toate acestea, o contracarare eficientă a fumatului poate fi considerată educație, oamenii de știință sunt siguri. Deci, fiecare curs al biologilor îți extinde viața aproximativ un an.

Cercetătorii atribuie acest fapt faptului că învățământul superior îi ajută pe oameni să mănânce mai corect și să aibă dependențe mai puțin dăunătoare decât reprezentanții populației active.