Vezi ce capacități paranormale ai! Semnele zodiacului și abilitățile lor

1.Pești

Majoritatea Peștilor nici măcar nu știu cât de supradotați sunt în această privință. Ei se bazează doar pe intuiția lor atunci când iau decizii. Acest nativ este capabil să citească gândurile oamenilor, chiar dacă nu există o legătură puternică între el și cei din jur. De asemenea, știe întotdeauna când se va întâmpla ceva bun sau rău. Peștii sunt foarte plini de compasiune și, în cele mai multe cazuri, abilitățile lor se manifestă sub forma unei muze care îi ajută în arta lor.

2.Rac

Abilitățile paranormale ale racului se manifestă prin emoții.  Ei pot simți atunci când cineva este supărat, chiar dacă acea persoană este foarte calmă. Racul este un empatic tipic care trece totul prin el. De asemenea, este foarte sensibil la vibrațiile cosmice, mai ales când ascultă muzică. Are psihic-uri excelente.

3.Balanța

Nativii din zodia Balanță nu cred că au astfel de abilități, dar totuși, au întotdeauna un deja vu, și le vin mereu amintiri ale vieților trecute. Balanța percepe aceste senzații ca o coincidență absolută. Din păcate, acești nativi sunt prea leneși pentru a-și dezvolta abilitățile.

4.Scorpionul

Dintre toate semnele zodiacului, Scorpionul citește cel mai bine gândurile oamenilor. Nu numai că poate spune ce gândești, dar are și abilitatea de a ști ce ascunzi. Este un paradox, deoarece Scorpionul însuși este înclinat să se comporte foarte misterios, ca să nu mai vorbim de secretele sale. Scorpionii urăsc mincinoșii și simt adevărul din spatele fățărniciei. Din păcate, ei își folosesc abilitățile pentru a-i manipula pe cei din jur.

5.Gemeni

Gemenii pot fi în mai multe locuri concomitent. Atâta timp cât corpul lor fizic rămâne, de exemplu, în pat, ei sunt prezenți mental în altă parte. Acesta este un semn foarte misterios în ceea ce privește abilitățile extrasenzoriale ale lor.

6.Berbec

Berbecul are capacitatea de a ști exact ce se va întâmpla în continuare. Acesta este un dar, o îndemânare care este inerentă în aproape orice persoană a acestui semn zodiacal. Dar nu fiecare Berbec poate să-și dea seama și să aplice această capacitate corect.

7.Fecioara

Fecioara are abilitatea de a percepe vizual imagini și viziuni despre ceva nou care se va întâmpla în viitor. În plus, acest semn poate simți oportunitățile și amenințările viitoare. Fecioara este un planificator ingenios, deoarece procesează acțiunile logic si cu atenție.

8.Leul

Fiecare leu are un ceas natural special construit în interior. Nu are nevoie de alarmă, deoarece acest semn simte în mod surprinzător timpul și nu întârzie niciodată. El nu-și dă seama cum funcționează acest lucru și consideră că o astfel de caracteristică este complet naturală, nu paranormală.

9.Taurul

Taurul este o personalitate descendentă și are abilitatea de a simți limitele. El nu nu își va permite să rănească pe cineva. Cu toate acestea, Taurul ignoră complet un astfel de dar. Este calculat și pragmatic și, prin urmare, nu crede în supranatural.

10.Săgetătorul

Săgetătorul nu crede în psihic-uri. El se bucură de viață prin micile ei lucruri. Acest semn este întotdeauna fericit și, prin urmare, nu are nevoie să fie îngrijorat sau să citească gândurile și starea de spirit a altor persoane. Un astfel de dar arată în ochii lui o anumită povară.

11.Capricornul

Capricornii sunt de obicei practici, nu paranormali. Ei au o intuiție puțin dezvoltată în ceea ce privește cariera sau afacerile, dar este puțin probabil să-și asume riscuri ascultându-și vocea interioară. Există vremuri în care Capricornul poate avea o viziune vagă sau o premoniție despre ceva, însă îi este prea frică să încerce să o înțeleagă.

12.Vărsător

Acest semn, care prin natura este un inovator, geniu și om progresist, în mod surprinzător nu are practic abilități paranormale. Deși putem spune că Vărsătorul este un psihic în ceea ce privește invențiile și inovațiile, dar nu poate să simtă alți oameni la nivel spiritual.