Vezi care este cel mai ”prost” și cel mai Deștept om de pe planetă

Anthony Popa Urria este cel mai inteligent copil de pe planetă, având un IQ de 154, precum celebrul fizician Albert Einstein sau Stephen Hawking. IQ-ul cu unui om cu o inteligenţă normală se ridică la 110 puncte.

Calităţile sale de excepţie au fost descoperite timpuriu. La numai trei ani, el ştia să numere până la 1,000 şi vorbea fluent trei limbi străine: italiana, spaniola şi engleza, uimindu-I pe profesorii şi sociologii din Canada, relatează businessmagazin.ro.

Copilul în vârstă de cinci ani locuieşte în Calgary, Canada şi este la origine român. Încă de la naştere a fost desemnat în unanimitate de Organizaţia MENSA drept cel mai inteligent copil din lume.

MENSA este o organizaţie internaţională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligenţă folosite de organizaţie.

Sarah Palin, dovada vie că „ăl mai prost om e americanul”

Cel mai prost om e americanul

Securistul interpretat magistral de Victor Rebenciuc are, în „Balanţa” lui Lucian Pintilie, o replică devenită celebră: „ăl mai prost om din lume e americanul”. Sigur, scena din film transmite un cu totul alt mesaj, dar, paradoxal, replica a făcut carieră luată ca atare. Şi cum să nu facă, din moment ce singura superputere a lumii de azi ne oferă, în fiecare zi, mostre de prostie abisală de genul celei din imaginea de mai sus?

Nu trebuie să credeţi însă că doar „marea masă” e proastă de bubuie în America, iar „elitele” sclipesc de inteligenţă. Sarah Palin, sinistra femeie care a fost la un pas să ajungă vice-preşedinte, şi pe care aşa numitul „tea party” o vede candidat la viitoarele alegeri prezidenţiale, credea sincer, cu puţin timp în urmă, că  Africa este o ţară, nu un continent. Ce ziceţi, cum o să dormim dacă „valiza nucleară” ajunge în mâinile acestei ţărănci inculte şi fanatice, care crede că oamenii şi dinozaurii au fost contemporani, şi că Judecata de Apoi va veni în timpul vieţii ei?

Una peste alta însă, ca să închei într-o notă tipic românească această scurtă reflecţie despre posibilul viitor al planetei, vă ofer memorabila scenă din Balanţa:

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *