Vei putea achita deja cumpărăturile prin Facebook Messenger

Publicația The Information a analizat codul din spatele Messenger pentru iOS și a descoperit două noi funcții. Prima dintre ele face referire la plățile din magazin. Asta ar transforma Messenger într-un competitor direct pentru Apple Pay, Google Pay și Samsung Pay, scrie playtech.ro, citat de agora.md.

Cu toate că este convenabil să nu trebuiască să introduci coduri PIN sau să cauți mărunți prin buzunar, când zici ”plată contactless cu telefonul”, Facebook nu este o platformă care să îți vină instant în minte.

Cealaltă funcționalitate este ceva mai interesantă și există deja un public considerabil pentru ea. Este vorba despre Secret Conversations. Acesta ar fi modul Facebook de a concura cu platforma Snapchat, care devine din ce în ce mai populară și în România.

Facebook ar putea introduce în Messenger opțiunea de mesaje care se distrug automat, pentru a le permite participanților la chat să aibă conversații mai ”sensibile”, fără grija că unul dintre ei ar putea folosi cele scrise (sau arătate) împotriva celuilalt, dar deocamdată nu se știe când am putea vedea aceste funcționalități.

Foto: playtech.ro

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *