Vă rog să mă ajutați! Dacă află logodnicul meu asta, viața mea va fi distrusă!

Vă rog să mă ajutați, deoarece sunt terminată moral. Logodnicul meu lucrează într-un alt oraș și vine acasă o dată pe săptămână.

Acum 3 zile, m-a sunat și mi-a spus că va veni un coleg de-al lui să-mi aducă un pachet. A sunat la ușă colegul său, iar când am deschis ușa și l-am văzut am simțit un fior, de parcă m-am îndrăgostit a doua oară.

Era super frumos: înalt, brunet, ochi albaștri, giacă de piele, barbă și mai avea și un tatuaj super pe gât. Eu, fată politicoasă, l-am invitat înăuntru și l-am servit cu o cafea, fiind destul de devreme…

În momentul în care i-am adus cafeaua, m-am așezat cu el la masă și am început să discutăm una, alta, iar când a terminat de băut cafeaua a zis că i-a plăcut și m-a rugat să-i mai aduc una.

Eu eram de pe somn, cum se spune, îmbrăcată sumar în colanți și maiou. Din una în alta, el mi-a spus că sunt frumoasă…Eu i-am zâmbit și i-am spus:

-Faci mișto, nu?

Iar el a zis:

-Nu fac mișto, vorbesc serios.

După care, m-a întrebat dacă poate să facă un duș că vine de la drum lung și că e transpirat, iar eu am acceptat. După ce a intrat în baie, m-a întrebat dacă mai am vreun gel de duș în casă că se terminase și m-am dus și i-am adus unul.

În momentul în care am deschis ușor ușa, el mi-a zis:

-Intră, nu fi timidă.

Am intrat și 10 secunde am rămas blocată la cât de bine arăta, moment în care el mi-a spus că dacă tot sunt lângă el, să-l spăl puțin pe spate. Mi-am dat capotul jos și am rămas în lenjerie, iar el m-a luat de sub braț și m-a lipit de perete, moment în care am început să ne sărutăm…

Telefonul suna, dar nu ne mai interesa pe niciunul asta. Am făcut sex 15 minute, după care, s-a șters, s-a îmbrăcat și a zis că se grăbește, deoarece trebuia să ajungă undeva să lase un alt colet.

Pe moment, nici nu îmi venea să cred că s-a întâmplat asta și am început să am remușcări, deoarece este a doua oară când îmi înșel iubitul, la care țin foarte mult.

Prima dată când l-am înșelat mi-am jurat că nu am să mai fac asta niciodată, iar acum sunt din nou în aceeași situație.

De atunci, tipul cu care am făcut asta îmi tot trimite mesaje că vrea să ne mai întâlnim, iar eu îl ignor și mă amenință că dacă nu mă voi întâlni din nou cu el, îi va spune asta logodnicului meu, deci a trecut la șantaj.

Dacă află logodnicul meu asta, viața mea va fi distrusă, întru-cât eu sunt însărcinată în 3-4 luni cu el, adică cu iubitul meu și nu aș vrea să se termine relația noastră tocmai când eu aștept un copil de la el.

  • Ce aș putea face să trec peste asta ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, să nu mai simt atâta regret?
  • Ce aș putea să fac ca să nu afle iubitul meu asta?

Mi-e teamă ca celălalt să nu-i zică ce s-a întâmplat între noi. Ajutați-mă cu un sfat, vă rog, deoarece sunt prinsă între ciocan și nicovală, simt că nu găsesc nicio cale de scăpare și mi-e teamă că voi intra în depresie și nu îmi doresc deloc asta, deoarece nu vreau să-i fac rău copilului.