Uneori femeile fac aceste 4 greșeli înainte de a începe o relație. Află cum le poți evita!

Fiecare dintre noi visează să se îndrăgostească și să simtă fluturi în stomac. Și când întâlnim un bărbat care ne place, suntem atât de entuziasmate încât ne visăm toată viață cu el. De fapt, aceasta este și marea problemă că ne gândim prea mult.

Mai exact, iată 4 greșeli care strică o relație înainte de a începe:

1. Te concentrezi mai mult pe fantezii decât pe realitate

Ați ieșit numai la câteva întâlniri și deja vă imaginați nuntă și copii cu el. Ești obsedată de viitor și uiți de prezent. Deja aceste vise de viitor sunt reflectate în comportamentul tău. Bărbatul simte că ești deja prea atașată de el, că poți cere mai mult, ca și cum ai fi deja într-o relație serioasă. Aceasta este deja o presiune pusă pe el. În timp ce el vrea doar să se distreze cu tine și să te cunoască, tu îl percepi deja ca pe un viitor soț.
Deci nu te grăbi și dă-i timp. Nu planifica o implicare la a doua întâlnire și lasă relația să crească natural. Nu pierdeți legătura cu realitatea.

2. Căuți sens în orice

A fost doar câteva întâlniri și deja te gândești la ce este între voi. Nu este nevoie să-i pui întrebări despre perspectivele tale sau ce crede despre copii. Deseori trebuie să înveți să-ți asumi riscuri și să aștepți. Arată răbdare în dezvoltarea relației tale și nu fi disperată. Teama, complicațiile și incertitudinea este un bilet garantat de despărțire.
Desigur, vă este frică să vă deschideți inima unei persoane cu care nu se poate întâmpla nimic. Dar fără să încercați nu vei ști.

3. Deja crezi prea multe

Nu-ți lăsa mintea să analizeze situația sau omul, acțiunile, intențiile și conversațiile voastre. Gândirea duce doar la îndoieli, iar îndoielile distrug relațiile. Nu face dintr-o muscă un elefant. Bărbaților nu le place drama. Bucurați-vă de momentele petrecute împreună și asigură-te că totul va fi bine.

4. Tu trăiești din presupuneri

Dacă îți imaginezi că noua ta cunoștință ar putea deveni un soț bun, nu te grăbiți să renunțați la alte opțiuni. Așteptă până când totul devine serios și formal între voi. Numește-te iubita lui doar atunci când el te numește așa. Oferăi relației timp. Nu-ți concentra viața în jurul unui bărbat. Nu lăsa o persoană să fie singura ta sursă de fericire.