Unde se află? Localul unde pe lângă o cafea poți avea parte și de un sex oral

O cafenea care combină sexul oral cu autentica aroma de cafea se va deschide în acest an, dar „produsul“ va fi mai scump decât băuturile obişnuite.

Localul va permite clienţilor să comande, pe lângă delicioasa băutură, şi o partidă de sex oral, scrie The Mirror, citat de Adevărul Financiar. Acesta se va deschide în acest an în Geneva, Elveţia. Clienţii vor putea alege cafeaua potrivită, iar apoi vor putea selecta o prostituată cu ajutorul unui iPad, potrivit Facegirl, firma care plănuieşte investiţia.

Ideea copiază un lanţ similar de cafenele din Thailanda, mai scrie publicaţia.

Bradley Chavet de la Facegirl a povestit ziarului elveţian Le Matin că bărbaţii pot comanda băutura, iar apoi să se simtă confortabil la bar. „În cinci sau zece minute deja totul este gata“, a spus el.

„Serviciul“ va fi, însă, cel mai scump din oraş şi probabil din toată Europa: 60 de franci elveţieni, plus cinci franci pentru cafea. Per total, factura ajunge la ecihvalentul a 60 de euro.

Criticii au acuzat deja propunerea, afirmând că numai patronii vor beneficia din aceasta. Deşi prostituţia este legală în Elveţia, lucrătoarele sexuale trebuie să aibă permis.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *