Un nou joc a înnebunit internetul! Vezi ce fac tinerele cu această jucărie! (VIDEO)

Tinerii din ziua de azi se plictisesc de orice, din ce în ce mai mult și nimic nu pare să-i satisfacă. Totuși, un nou joc a înnebunit internauții! Pare a fi un obiect sexual, dar nu este așa. Cel putin la început!

Numele jucăriei este Jizz și este un penis roz, din plastic, pe care trebuie să îl umpli cu lichid. Evident, scopul lui este de a te îmbăta, deci nu poți pune apă în această jucărie. Dar poți pune orice tip de alcool.

Fiecare persoană care se joacă cu acest obiect trebuie să răsucească rotița care se află în „testicule”. Acolo va apărea un număr care reprezintă mișcările de rotire pe care persoana trebuie să le facă penisului.

A doua rotiță indică zona în care capul jucăriei trebuie îndreptat pentru a stropi. Adică, dacă ți-a picat 5, trebuie să freci jucăria de 5 ori. Apoi să vezi dacă te va stropi în față sau în altă parte. Poate fi vorba de față, sâni sau persoana de lângă tine.

 

Jucăria aceasta cu tentă sexuală este destinată adulților. Este un joc de societate exact ca FacePie. Costă 20 de lire și se găsește online. Scopul ei este de a te distra alături de prieteni și a te îmbăta dacă folosești alcool.